Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Goudsbloemen planten bladeren


Kokkie Ellen

Aanbevolen berichten

vond dit ook nog:

note v.d. website ook maar gemeld

Hoewel deze pagina met veel zorg is samengesteld, kunnen er fouten in staan. ' De Kooktips Homepage' aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade, ontstaan door het gebruiken van informatie op deze pagina. Het auteursrecht (copyright, ©) en alle andere van toepassing zijnde commerciële rechten, zijn onverkort voorbehouden aan 'De Kooktips Homepage'.

Toepassing (in, op of met):

 

Wereldwijd:

Bloemblaadjes:

Dressing - bouillon - soep - roerei - sla en (fruit) salades - aardappelpuree - rijst - melkproducten (yoghurt, verse kaas, melk voor vla en pudding).

Blad:

Salades - stoofpotten.

Bloemen:

(Eetbare) decoratie.

 

Specialiteiten:

Engeland: Pudding.

 

staan nog een hoop andere dingen op: www.kooktips.com en dan kiezen voor warenkennis

kiezen voor helpende handen is delen in de praktijk!

http://guppedup.blogspot.nl/

Link naar reactie
Delen op andere sites

Uit de Larousse Geneeskrachtige planten encyclopedie: ( eerst geven ze een boel bereidingen met de bloemblaadjes, aftreksel, tinctuur, zalf) : Sap van de hele plant. Meng dit met een beetje witte wijn of brandewijn. Het is een uitstekend middel tegen kiespijn en zenuwpijn in het gezicht. Gebruik het voor mondspoelingen of compressen.

We zijn allemaal kinderen van de Aarde  🌎

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...