Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Goudsbloemen planten bladeren


Kokkie Ellen

Recommended Posts

vond dit ook nog:

note v.d. website ook maar gemeld

Hoewel deze pagina met veel zorg is samengesteld, kunnen er fouten in staan. ' De Kooktips Homepage' aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade, ontstaan door het gebruiken van informatie op deze pagina. Het auteursrecht (copyright, ©) en alle andere van toepassing zijnde commerciële rechten, zijn onverkort voorbehouden aan 'De Kooktips Homepage'.

Toepassing (in, op of met):

 

Wereldwijd:

Bloemblaadjes:

Dressing - bouillon - soep - roerei - sla en (fruit) salades - aardappelpuree - rijst - melkproducten (yoghurt, verse kaas, melk voor vla en pudding).

Blad:

Salades - stoofpotten.

Bloemen:

(Eetbare) decoratie.

 

Specialiteiten:

Engeland: Pudding.

 

staan nog een hoop andere dingen op: www.kooktips.com en dan kiezen voor warenkennis

kiezen voor helpende handen is delen in de praktijk!

http://guppedup.blogspot.nl/

Link to comment
Share on other sites

Uit de Larousse Geneeskrachtige planten encyclopedie: ( eerst geven ze een boel bereidingen met de bloemblaadjes, aftreksel, tinctuur, zalf) : Sap van de hele plant. Meng dit met een beetje witte wijn of brandewijn. Het is een uitstekend middel tegen kiespijn en zenuwpijn in het gezicht. Gebruik het voor mondspoelingen of compressen.

We zijn allemaal kinderen van de Aarde  🌎

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...