Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Rode bieten niet voorkoken maar ...


meekje

Recommended Posts

Van een heel oude moestuinier ( 87) heb ik gehoord dat hij de bieten nooit voorkookt en schilt en dan raspt, maar net andersom.

Hij schilt de bieten eerst met een dunschillen en raspt ze daarna (keukenmachine) zet ze op met een kleinbodempje water, wat azijn en een schepje appelstroop. Dan vriest hij ze in...Daarna is het een kwestie van een pakje uit de diepvries halen, kruiden naar smaak en verwarmen.

Ik heb het vanmiddag geprobeerd, geen vieze pan en een heerlijke volle bietensmaak!

Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen...

 

Groetjes! Meekje

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...