meekje Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Van een heel oude moestuinier ( 87) heb ik gehoord dat hij de bieten nooit voorkookt en schilt en dan raspt, maar net andersom.Hij schilt de bieten eerst met een dunschillen en raspt ze daarna (keukenmachine) zet ze op met een kleinbodempje water, wat azijn en een schepje appelstroop. Dan vriest hij ze in...Daarna is het een kwestie van een pakje uit de diepvries halen, kruiden naar smaak en verwarmen.Ik heb het vanmiddag geprobeerd, geen vieze pan en een heerlijke volle bietensmaak! Quote Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen... Groetjes! Meekje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicolette Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Je kan bietjes ook gaar roosteren in de oven. Ook erg lekker! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.