HansK Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 ik heb vanavond sap gemaakt van rozenbottels. De resten heb ik door een zeef gewreven en daar heb ik nu dus een bakje puree van. Maarrrr... wat kan ik nu doen met die puree. Het kan natuurlijk in een smoothie o.i.d., maar heeft iemand nog andere ideeën? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indy Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 jam of siroop.Boordevol vitamine C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HansK Posted August 26, 2012 Author Share Posted August 26, 2012 ja, maar het is heel dikke puree. Eerst verdunnen met water dan maar? En dan met geleisuiker jam van maken? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorieke123 Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Ik neem dan weer wat van het sap, en maak het daarmee iets dunner. Je kunt ook ander sap gebruiken. En dan lekker een dikke smeuïge jam van maken Heb ik vorig jaar gedaan, ga ik dit jaar weer doen. Oh en je kunt er natuurlijk ook fruitleer van maken. Zoek hier bovenin maar eens. Quote Veldvee-facebook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.