Jump to content

Boerenkool kant en klaar (gaar) invriezen


bioboerke

Recommended Posts

En mocht je het willen invriezen om een snelle hap uit de vriezer te kunnen halen:

gestampt en wel invriezen gaat prima. Doe ik altijd met de kliekjes

Na het ontdooien is het wat wateriger. Dit kan je oplossen door het op te bakken (ipv alleen verwarmen in bij de magnetron) of na het verwarmen een beetje aardappel puree ala minute toe te voegen (van dat poeder uit een pakje waar alleen water bij hoeft) net zoveel tot de boel weer zo dik is als je zelf graag wil

Link to comment
Share on other sites

Hallo , ik heb mijn boerenkool geoogst , gewassen , gezwierd en daarna in plastieken zak gestopt en een nachtje in de vriezer voor op de eenvoudige manier boerenkool fijn te krijgen , maar nu heb ik de volgende vraag ? Moet ik hem nu rauw in de vriezer laten of kan ik hem alsnog blancheren of gebruiksklaar koken voor langere tijd in de vriezer gr bioboerke

Link to comment
Share on other sites

wij laten hem zo in de vriezer, bij het koken kort bij de aardappels en dan stampen maar, met spekjes, wat roomboter, beetje melk, piepkleinbeetje bouillonblok,P&Z en een drupje wijnazijn...

... met een goede rookworst van de echte slager of eentje van de H.... (rijmt op pa)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...