Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

De afgelopen maanden regelmatig de jonge blaadjes van mizuna (groen/rood) en mosterdblad "green in the snow" (onder) verwerkt in salades. Nu de langste dag al weer ver achter ons ligt en het wat kouder wordt schieten de planten niet meer door maar groeien als kool uit tot flinke kroppen.

 

Wat kan ik nog meer met mizuna, buiten de jonge blaadjes uit het hart in de salade verwerken? Iemand een recept voor de grotere bladeren of andere suggesties?

 

1209201277468591348076265.jpg

Foto van een week geleden, inmiddels al weer 2x groter. Verder wel mooie/sierlijke planten om in de tuin te hebben staan

Geplaatst:

Dat laatste is ook erg lekker. Gewoon basic pizza maken, wat blaadjes eroverheen strooien en dan een lekkere dressing erover. Heerlijk!

Good things come in small packages

  • 8 maanden later ...
Geplaatst:

Is Mizuna nou die plant bovenaan?

Het lijkt namelijk als twee druppels water op mijn bladmoes, dus is dat nu eigenlijk dezelfde plant?

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...