Jump to content

meekje

Members
 • Posts

  664
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by meekje

 1. meekje

  Tuinapplicatie

  Ja het was Italie.. ik heb hem ook verwijderd omdat ik al dacht dat het niet goed zat! Vroeg overigens aan mij waar ik de Tuiders applicatie gelaten had die ik had... Geen idee heb dat helemaal niet gehad Vette spam dus..
 2. Van een vandaag ingeschreven lid heb ik een priv├ębericht gekregen over een Tuinder Applicatie, ik heb geen idee wat dit is? Wie het weet mag het zeggen..
 3. Dat zou lief zijn.. ik wil het ook eens proberen i.p.v. ronde zaden. Als je het vindt hoor ik het wel
 4. Internetshoppen heb ik nog helemaal niet aan gedacht! Voor mij (afhankelijk van rolstoel en/of scootmobiel is het naar Hoogeveen reizen toch niet echt makkelijk.. En ik zal vast heel hebberig worden als ik er ben
 5. Inderdaad, zal er even gaan kijken. Meestal kom ik niet verder dan de Boerenbont hier..
 6. Is er iemand die wat zaden van grootbladige spinazie Winterreuzen ofzo voor mij heeft?
 7. meekje

  Zaden Lidl

  Deze lijken op het heilige boontje dat ik vroeger eens gekocht had. De andere is iets kleiner en egaal wit.
 8. meekje

  Zaden Lidl

  Bij de Lidl had ik twee zakjes bonen zaden gekocht er stond op Frenche beans met de naam Kinghorn wax. Tot mijn verbazing zaten in het ene zakje witte bonen en in de andere witte bonen met een zwarte tekening erop?
 9. Dat hadden wij verleden jaar ook toen we karnemelk gebruikt hadden. Toen maar kolen gekocht nieuwe gemaakt die was prima! Drie weken geleden weer zuurkool gemaakt zonder karnemelk, ziet er goed uit en ruikt prima
 10. Tuinbonen, rabarber, aardappeltjes met een runderstoofje. Rabarber-cake als toetje met een bolletje ijs
 11. Had gehoord dat het nog kon als je de zaden even voorweekt? Het zou zo leuk zijn voor de mensen als het toch nog lukt ...anders volgend jaar opnieuw proberen
 12. Is er iemand die een paar zaden van ronde courgette en gele courgette voor me over heeft? Heb bij het activeringscentrum waar ik vrijwilliger ben de laatste zaden die ik had gezaaid. Helaas is er niets van opgekomen en we willen het graag nog eens proberen.
 13. Heb deze week voor de derde keer stokbonen gezaaid (Blau Hilde en Anellino Giallo) want ze komen niet op. Kweek ze voor het vierde jaar en heb nog nooit problemen gehad Hoe gaat het met de opkomst van jullie stokbonen?
 14. Welkom Wat een mooie plek om te wonen en dan zo'n grote tuin, super!
 15. Wat leuk! 'k Snap alleen niet hoe ik zoiets op kan slaan, kun jij of iemand anders dat even uitleggen? bedankt, Miekje
 16. Stoofpotje van Borlottibonen Morgen de laatste paarse sperziebonen met gebakken aardappeltjes.. Jummie!
 17. Heb mijn best gedaan, eerst kwamen ze niet op.. Toen ik er uiteindelijk drie had kwam er een opeet beestje in Veel succes voor de mensen die nog volop in de race zitten, spannend!
 18. Lukt bij mij niet in Firefox.. Wel via internet explorer!
×
×
 • Create New...