Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

vruchtensappen pasteuriseren


pieter1

Recommended Posts

Ik heb een soort van weckketel aangeschaft met een digitaal instelbare temperatuur. Ik wil met deze ketel vruchtensappen pasteuriseren, om het lang houdbaar te maken.

Mijn vraag is op welke temperatuur dien je te pasteuriseren, en hoe lang. Ik wil graag de minimale temperatuur en tijd gebruiken, om de waardevolle stoffen in de sappen zoveel mogelijk intact te laten.

Volg de gebeurtenissen op de kwekerij/imkerij http://bessenkwekerij.com/

Van de bijenwas maken we zelf kaarsen: http://www.bijenwaskaarsen.nl/

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...