Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Hallo


zonnenberg

Recommended Posts

Even snel voorstellen. Na 20 jaar een betegelde tuin op postzegelformaat verhuizen we binnenkort naar een woning met 1200 m2 tuin. Ik gok dat we hier ca 30 m2 moestuin in hebben die ooit aan gelegd is door de vorige bewoners. Het huis zijn we sinds november aan het renoveren en in de winter hebben we nog 6 kg aardappelen (o-ver-heerlijk) uit de moestuin opgegraven.

 

In ons postzegeltuintje hebben we het al gepresteerd om alle borders vol te zetten met van alles en nog wat. Met wat omleidingen richting dak van aanbouw hebben we heel wat oogst uit deze 2 m2 gehaald. Dus nu richten we op het echte werk en we hebben er zin in. Maar; door de renovatie ook helaas niet veel tijd dus dit eerste jaar hopen we de tuin te kunnen vullen met wat eenvoudige groentes. We zullen zien!

 

Over ons; wij zijn Robert (46, fotograaf en communicatie-adviseur) en Linda (41, vormgeefster en marketing). Ik, Linda, zal denk ik het meeste hier schrijven op het forum. We hebben (helaas) geen kinderen maar zijn stapelgek met twee geweldig zotte katers (die we hopelijk uit de moestuin kunnen houden!!) Ik ga verder binnenkort weer bloggen op www.digilin.nl, want; veel te vertellen!!

 

Later foto's, al ziet het er nu nog uit als een bouwput...

 

 

Groet!

 

Linda

Link to comment
Share on other sites

Hallo Robert en Linda,

 

welkom! Wat een heerlijkheid als je je gang kunt gaan en dan ook nog eens leuke resultaten boekt!

Jullie "razende" katers zullen jullie maar al te graag komen helpen, getuige de hulp die mijn katten me hier (ongevraagd....) bieden. Ik moet in mijn stadstuin dus ondanks redelijke oppervlakte echt alles in potten en bakken zetten, en die tegen graafwerk beveiligen, heb ik gemerkt.... Maar met jullie tuingrootte zal daar best iets op te vinden zijn, lijkt me zo!

 

Marijke.

Door een klein beetje zon kun je veel regen vergeten.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...