Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Even voorstellen


snoezel

Recommended Posts

Goedenavond,

Ik zal me ook even voorstellen. Ik ben Paula, ben 30 en woon met mijn man en dochtertje van 2,5 in een klein dorpje in Brabant. We wonen hier nu bijna 4 jaar en we zijn gezegend met een grote achtertuin. Na de voorgaande jaren flink de tuin (of beter gezegd- de woestenij) leeg getrokken te hebben en de grond eindelijk wortel en zooi-vrij te hebben gemaakt, vorig jaar al begonnen met her en der wat verschillende soorten groenten en kruiden te hebben neergezet. Dit weekend de tuin weer in gereedheid gebracht voor komend jaar. Vandaag van een vrijwilliger op mijn werk flink wat pootuien gekregen, dus ben weer mega-gemotiveerd in de tuin aan de slag te gaan.

 

Fotoos komen vast vanzelf, nu is er nog niet zoveel te zien

Link to comment
Share on other sites

Welkom! Fijn, zo'n achtertuin! Ben zelf ook opgegroeid op een redelijk stuk grond en er is voor een kind niks zo fijn als dat!

 

Marijke.

 

Ik weet dat nog heel goed van mezelf. Ik woonde als kind in een rijtjeshuis in de grote stad, toch had mijn moeder zowel mijn zus als mij een "eigen tuintje" gegeven, die van mij was iets van een meter bij 40 cm Maar o, wat was ik trots als er iets goed groeide. Ik kocht dan een klein plantje bij de tuinwinkel en ik weet nog zoooo goed dat ik een keer een bloemkool had neergezet. Toen ik wegging op vakantie was er nog niks en toen ik terugkwam was het toen ineens een echt kooltje! Ik was toen denk ik een jaar of 8 en ik weet dat gevoel, die kick, nog zo goed! Ik hoop dat ik mijn dochter dezelfde liefde voor natuur mee kan geven...

Link to comment
Share on other sites

dat "liefde voor de natuur meegeven" gaat vast wel lukken, als je zelf zo enthousiast bent.

Ik had ook een eigen hoekje in de tuin van mijn ouders, net als jij, en hoewel het niet zo erg vlotte qua groentesoorten (schaduwhoekje), heb ik er toch veel van geleerd en ben ondanks uitblijven van grote successen geïnteresseerd gebleven.

 

Marijke.

Door een klein beetje zon kun je veel regen vergeten.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...