Geplaatst: 25 juni 201312 j Wie hier maakt wel aardbeiensaus om te bewaren? Dus niet een verse variant? Ik wil graag wat flessen saus inmaken, maar kan niet echt vinden hoeveel suiker er dan in zou moeten. Voor het bewaren dus, niet zozeer voor de smaak. Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Geplaatst: 25 juni 201312 j Net als bij jam 60% suiker Onkruid bestaand niet, het is slechts ongewenste vegetatie en het verschil tussen een bloem en een onkruid is een oordeel. www.peperschrift.nl
Geplaatst: 25 juni 201312 j @Jootje, het was dan wel een vraag van Jorieke maar mooi draadje goede tip. Onkruid bestaand niet, het is slechts ongewenste vegetatie en het verschil tussen een bloem en een onkruid is een oordeel. www.peperschrift.nl
Geplaatst: 26 juni 201312 j Auteur Dank! Daar had ik nog niet gekeken, en ik heb de saus al wel gemaakt Met 60% suiker, en wat vanillesuiker. Ik bedacht me later ook: het is eigenlijk gewoon mislukte dunne jam Of te dikke limonadesiroop. De 1e lading zit in flesjes, ik ga even kijken of Thessa wat heeft genoteerd, en dan maak ik nog een stel flesjes. Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Geplaatst: 26 juni 201312 j Hihihi...ja, zoiets meld Thessa ook, mislukte te dunne jam = saus! Stan...ja fijn draadje he? Hier is iedereen helemaal weg van de courgette zoetzuur. Zeer smakelijk, onverwacht knapperig en blijft zeer lang goed!
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.