Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Ik heb dit jaar voor het eerst mexicaanse komkommer gezaaid, hij doet het als een tierelier, bijna een oerwoud in de kas, vruchten volop, maar ik ben niet zo enthousiast over de smaak. Ik pluk ze als ze ca. 5 cm groot zijn. Ze smaken wel naar komkommer maar hebben een taaie schil en grote zaden. Heeft iemand een lekker recept zodat ik ze toch kan eten want zo los uit de hand, zelfs versgeplukt ben ik geen fan.

Geplaatst:

Als je ze nog grote laat worden (dat doe ik) dan kan je de zaden goed eruit halen en dan in reepje en roer bakken of heel laten en vullen met groenten en vlees/kaas.

 

En als je ze klein pluk 3 cm als augurken inmaken.

http:// www.zonnehoekje.nl overnachten nabij het Lauwersmeer.

Geplaatst:

He! Bedoel je die mini watermeloen look-a-likes? Ik zou even bij de site/twitter/boek (misschien wel digitaal via google te vinden) van James Wong (van dat tv programma van die kruiden middeltjes) bekijken, die is er ook fan van!

Geplaatst:

Nou net de mexicaanse komkommer door de roerbak gedaan. Mwah. Ik vind het een leuke plant maar ben nog steeds geen fan van de vruchten, er zitten zelfs in de hele kleine vruchten al grote zaden. Wie heeft het superidee wat met deze dingen te doen want ik kom er in om. Ik geloof niet dat dit volgend jaar weer in mijn kas komt.

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...