Jump to content
  • entries
    357
  • comments
    1,686
  • views
    207,178

Brood, kaas en kas


Het zuurdesem kurkumabrood is voor nu een hit, ik bedenk steeds een andere variatie, zonnepitten, mix van zaadjes, aardappelblokjes..maar de basis van zuurdesem met de curcuma blijft. Hier met een mix van zaden en  in de tweede rijs.2F8E600C-56BD-4E66-A348-EDDD30CB246E.thumb.jpeg.3f18df03b021e71025d2ad9bfb57b6fa.jpeg

 

De laatste koeienkaas aangesneden..13 maanden oud. Zooo heerlijk, zoet en pittig tegelijkertijd. Nu ik net een bioboer heb ontdekt op 16 minuten rijden bij ons vandaan begint het kaasmaken alweer te kriebelen.

97263498-8BD6-4778-81BA-A355EC83702F.thumb.jpeg.7f6b163a5adf6a4d0b71e31d12f072cb.jpeg

 

Als het goed is kunnen we dinsdag de grens over sluipen om het bestelde dak voor de kas te halen. Wat zal dat fijn zijn. Lie moet dan nog wel even flink aan de slag om de kas dicht te maken.

F431443B-5EAF-4962-BEE6-F541DFE4BCA7.thumb.jpeg.fcc209eeb35b74aa77d509d1acad2856.jpeg

  • Like 3

4 Comments


Recommended Comments

Jorieke123

Posted

Eigen brood met eigen kaas, wat is er nou beter dan dat :) 

 

Ik duim morgen voor jullie!

JessicaL

Posted

Die kaas ziet er zo lekker uit :o 

Anna3

Posted

Lekker! Is de Belgische buit al binnen? ;)

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...