Jump to content
 • entries
  354
 • comments
  1,239
 • views
  9,491

Kippenren bouwen, deel 3


Jorieke123

742 views

 Share

Vandaag hebben we weer verder gebouwd aan de kippenren. O.a. het oude kleine lage rennetje weggehaald en daar een hoge voor terug gebouwd. Dat lage hok is hun binnenhok, nu is dat ook verbonden aan de ren :thumbup:

Ook hebben we al die geultjes onder het gaas weer opgevuld, en het net aan het gaas bevestigd. We hadden weer harde werkers over de vloer! :thumbup:

 

IMG_2676.JPG

 

IMG_2677.JPG

 

IMG_2686.JPG

 

IMG_2691.JPG

 

IMG_2693.JPG

 

IMG_2694.JPG

 • Like 3
 Share

7 Comments


Recommended Comments

Ziet er mooi uit lekker ruim hok, Komt er ook nog wat op de bodem voor ongenodigede gasten? Na maanden last te hebben gehad van een marter/ rat of weet ik wat hebben wij nu geelzand en tegels in een ren gelegd,

Link to comment

Nee @Nasuada, daar is de ren te groot voor en de mazen van het gaas rondom ook te groot. En het net bovenop kan makkelijk doorgeknaagd. Wel is alles rondom 'kaal', en zorgen we dat er geen verstopplekken zijn voor ratten. Ze kunnen ook het nachthok al niet meer in, dat hebben we dit voorjaar al dichtgetimmerd met van alles. 

 

Link to comment

Wat een werk zeg! Ziet er echt stoer uit!

Je maakt wel dat ik me een beetje schaam voor ons eigen kippenverblijf, als jullie zoiets keks maken hoor. Ons project 'kippenkast' lazert haast in elkaar, en het hekwerk van de ren wordt met pantyreepjes en veel fantasie omhoog gehouden. Misschien moet ik het toch maar op ons lijstje zetten om aan te gaan pakken, ergens de komende maanden... Van de andere kant: onze kippen lezen deze berichten niet, dus weten zij veel, nietwaar?

Anywayz; uiterst profi allemaal!

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...