Jump to content

Old Rose

Members
 • Posts

  414
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Klein Netterden in Duitsland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. de mooiste manier om in deze wereld kinderen groot te brengen, doen jullie goed!. prachtig hoe ieder jaar weer anders is in de tuin.
 2. Zo schattig neusje kan je niet overheen kijken🥰
 3. moet heftig te keer zijn gegaan bij jou..jammer van de planten en balen val al het extra werk. Hopelijk vanaf nu alleen nog maar fijne zachte regenbuitjes😋
 4. Old Rose

  bijen houden

  Zijn dit allemaal kasten van jou, of nog steeds 2 volken? Heb je ook een foto van een afstand, hoe je bijenstand eruit ziet? Ik ben altijd nieuwsgierig hoe het er bij andere imkers uitziet. Zijn de dames ook bij jou aan het zwermen gegaan of was je er op tijd bij? En hoe was de voorjaarsdracht, heb je nog iets kunnen verzamelen van de voorjaarshoning? Bij ons hebben we van de kasten maar 1 met voorjaarshoning die we binnenkort kunnen slingeren, de rest hat alles weer nodig met het koude weer afgelopen tijd. Hier staan inmiddels thuis 3 grote volken en 3 zwermen. In Pannerden staat nog 1 volk.
 5. natuur is soms onerwacht mooi🥰
 6. ik vind het er prachtig uit zien, dat hout zo. Dus al het harde werken heeft zich geloond. En je planten staan er mooi uit. Die auto, zoo volgepakt..heerlijk😅 lekker bezig zo👍😉
 7. vandaag alle bonen in de grond gestopt. Op naar een rijke oogst van sperci- en snijbonen
 8. Old Rose

  bijen houden

  ja wij zijn imkers met 4 volken en een zwermpje op 6 ramer
 9. prachtige fotos..en die eendjes🥰 sooo knuffig
 10. oohh die laatste foto 🥰🥰 echte beagle snut..loving it Heerlijk zo buiten bezig zijn.
 11. Dank je wel voor je antwoord. Wat ontzettend jammer dat je sloten moet gebruiken om iets dat van jou is te moeten beschermen. Maar goed, als je er rustiger van slaapt is het goed. Voldoening uit je bijen halen snap ik heel goed😉.
 12. de eerste aardappelen die boven de grond kwamen, afgedekt met dikke laag stro
 13. Ik heb het waarschijnlijk gemist,🤗 maar je hebt zoethout plantjes?? hoe werkt dit?
 14. mooie fotos en een belofte voor weer een mooi jaar met (hopelijk) veel oogst. Ik heb een vraag over je bijenkasten..wat zijn die zwarte ronde bakken aan je kasten? een extra vliegplank opening of zijn dat voerbakken voor flessen suikerwater? Heb je er een dichtbij foto van?
×
×
 • Create New...