Jump to content

Langzaamaan wordt het wat


Rabarbertje

118 views

Het heeft tenenkrommend geduld gekost maar het is eindelijk Mei en na de ijsheiligen met redelijke tot echt mooie temperaturen! Afgelopen 14 dagen begonnen met het afharden en uitplanten van de tomatenplanten,pompoenen,courgettes en komkommers,dahlia’s en strobloemen,broccoli en spruitkooloh en de stokrozen mag ik natuurlijk ook niet vergeten! De aardbeien laten zien dat er hard gewerkt wordt om prachtige zoete rode vruchten te gaan geven en heb ik voorzien van een beetje extra mest.

Margrieten,zonnebloemen en riddersporen barsten uit hun potjes na een paar zonnige dagen.De prei en lente-uitjes staan vrolijk wuifend in de koude bak en de rainbow wortels groeien tegen de klippen op!De eerste erwtjes hebben al peulen hangen en de pastinaken laten hun hoofdjes boven de grond zien.
De erwtenIMG_9621.thumb.jpeg.b84d08d18fd6c42b94117c08e1a81dcb.jpegIMG_9608.thumb.jpeg.cdf51ea86464c0801d2512c295152ac5.jpeg
De kruidentuin hebben we inmiddels aangevuld met kamille en salie plantjes.
Als ik even een pauze neem en genietend rondkijk ben ik zo trots en tegelijkertijd verwonderd dat we dit alles uit die miniscule zaadjes hebben weten op te kweken!!!

 

IMG_9620.jpeg

 

Edited by Rabarbertje

  • Like 5

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...