Jump to content

Lsjr33

Members
 • Posts

  383
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lsjr33

 1. Ik zal van de week eens kijken! Maar heb ze eigenlijk al een beetje opgegeven
 2. Nope, want dat is afgesloten. Er zit een dop op en de pot staat in contact met het reservoir via een soort doek
 3. @fre3ke haha wat goed onthouden! Die potten zijn geniaal. Je gooit er water in en kijkt er zelfs in die hittegolf makkelijk een week niet naar om. Ik ben dit jaar wel een beetje absent geweest in alle tuinen, dus heb amper voeding gegeven. Ik denk dat de planten daardoor een stuk kleiner zijn gebleven dan ze hadden kunnen zijn. Laten we zeggen dat er zelfs onder mijn regime van zware verwaarlozing genoeg te oogsten was. Ik vind het geen vervanging voor de volle grond in de kas, maar ik hou ze er zeker in. Heerlijk als je er een week geen zin hebt of op vakantie gaat.
 4. Deze etters hangen er al exact zo bij sinds juli. Gebeurt he-me-maal niets. Klaag waardig haha
 5. De aller allerlaatste van het jaar 🌶
 6. haha in deze rustige dagen vind ik het zoeken en kopen van nieuwe zaden altijd heerlijk. Toch nog een beetje tuin gevoel terwijl het de hele dag giet
 7. Ohh het is afronden geblazen wat betreft de tomaten in de tuin. Maar nieuwe soorten uitkiezen begint al! Ik had er dit jaar ruim 40, hele toffe namen. Zagen er goed uit, maar geen gedoodverfde - dit wil ik de rest van mijn leven - hier kan ik niet meer zonder soorten. Dus ik ga nog een jaartje testen. Van welke soort zeg jij nou: hier kan ik niet zonder of moet je geproefd hebben? Ik hou van zoet en wil zo min mogelijk (liefst geen) cherry soorten. Ik heb gemerkt dat ik te lui ben om die het hele seizoen te plukken haha.
 8. Lsjr33

  Bonen 2022

  Bijna te mooi om op te eten!
 9. Lekker droogbonen doppen in het zonnetje op de tuin
 10. @appelvrouw kan het de Black Krim zijn?
 11. Heuj! Ik denk iets van 22 cm en een beetje. Geen winnaar dus de exacte maat doet er niet helemaal toe
 12. Bij mij hebben de aubergines er ook weinig zin in dit jaar. Redelijke groei, af en toe een bloem. Maar echt vruchtzetten ho maar. Zowel de twee in de kas als de vier buiten.
 13. Ha! De aller eerste (en tot dusver ook enige Sonja), verorberd op de tuin haha. Ze staan buiten en de groei komt er langzaam een beetje in. Her en der wat vruchtbeginsels, maar echt om over naar huis te schrijven is het nog niet. Om er dan toch maar een beetje van te genieten was de eerste voor mij in plaats van voor de wedstrijd.
 14. @Lia56 kijk eens op badskinsgarden! Daar hebben ze hete pepers in overvloed.
 15. Zodra er meer kleur is kan ik alle verpakkingen afspeuren haha
 16. En foto's van het blad
 17. @redzebra zou dit 33 kunnen zijn? Als dat het geval is is het nu voor beide een verassing. Het ijsstokje met naam is verdwenen 🤣
 18. @redzebra ik heb volgens mij vier of vijf kers tomaten staan. Qua kleur en vorm nu nog geen herkenning, het wordt even afwachten tot de tomaat kleurt denk ik!
 19. Wat een heerlijkheid na de ellende van vorig jaar haha
 20. Hee hee hee, de kas is on Fire! Alle 30 planten gaan er voor dit jaar.
 21. Goed nieuws over de diamante! Het is een common. Ik heb net de eerste vijg gesnoept, helaas een weekje te vroeg. Maar hij was zo mooi zacht haha. Bij de tweede ga ik geduld opbrengen. De drago nero ben ik een beetje bang voor. Die heeft een vijg laten vallen van de twee. Maar eerlijkheid gebied me dan ook te zeggen dat ik die arme stek redelijk heb verwaarloosd, veel te droog. Dus het kan ook stress geweest zijn. Die wordt dus nog vervolgd. Ander goed nieuws is dat ik er nog een tuin bij heb, die helemaal alleen voor de vijgen is! 200 m2. Nu alleen nog vervoer regelen om alle dertig planten van tuin 2 naar tuin 3 te krijgen.
 22. @acpronk ik heb ook grote en kleinere, maar het zijn ook vijf verschillende soorten. Natuurlijk niet bijgehouden welke waar stonden (zucht). Maar ze zijn bijna allle 200 uit de grond!
 23. Geweldig knoflook jaar hier! Ze gaan er uit. Ik dacht dat het veel te vroeg zou zijn, ging uit van half juli. Maar volgens mij zijn ze er wel klaar voor
 24. Mijn sonja's zijn aan de groei, zij het niet al te snel. Maar nog geen vrouwelijke activiteit. De augurk heeft dit jaar bij mij al gewonnen.
 25. Hierboven is shetland black. En nog een portie French Fingerling
×
×
 • Create New...