Jump to content

annemiek123

Members
 • Posts

  308
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Sint Oedenrode
 1. Nou Moeser, dat is hier ook een probleem, maar vrees dat ik de haantjes toch echt niet kan houden. Heb nu iemand gevonden binnen mijn kenniskring die uitbener van beroep is en dat voor mij wil regelen. Hoe ik dat dan terzijnertijd ervaar weet ik nog niet ...... Heb besloten het in ieder geval 1x te gaan proberen .....m
 2. Ik heb nog steeds kwartels, sinds ik dit topic startte. Nu ben ik een nieuwe ren aant bouwen en ga in het voorjaar mijn eerste eitjes in de broedmachine broeden. Het blijven erg leuke beestjes.
 3. Hier ook een nieuwe kazer , meeste spullen binnen, dinsdag nog wat van vd Kooy, en dan hoop ik woensdag verse melk te gaan halen en te beginnen. Ik heb inmiddels ricotta gemaakt, en de ricotta salata staat gezouten in de koelkast.... die moet nog even. Wil de gouda van Jorieke gaan maken, heb 2x 500 gr vormen besteld met volger, en vanmiddag met manlief een simpele pers in elkaar geflanst.
 4. Bij mij zitten ze in een kooi met laag trapje, anders kunnen ze er niet in
 5. Ik heb ook inmiddels alle tomaten gezaaid, 16 van de 22 soorten zijn gekiemd, vandaag 3 soorten nog eens nagezaaid, hoop dat ze alsnog aanslaan. Jip en janneke Minibel Anmore treasures Liguria Canestrino Spagnoletta Ricciondi parma Ceman Berner rose Oxheart Sprite Ogni moskvi Shady lady Wendy f1 Regina Sweet olive Cherry roma Blush Tigrette
 6. Jeee leuk, ik heb weer 2 nieuwe kwartels erbij, nu weer 3 totaal bij elkaar, de 2 nieuwe leggen al eitjes dus dat wordt weer smullen. Wie heeft er nog meer japanse kwartels?
 7. ja ik kreeg hem ook netjes gratis via de mail, als je een berichtje stuurt. Ben er weer blij mee!!
 8. haha theoretisch zou het kunnen, maar in mijn geval erg onhandig zou wel charme hebben , maar de tuinen liggen aan een dode arm vd Dommel.
 9. Ik heb vorige week Lisianthus bloemzaden gezaaid, hoop zo dat er wat opkomt, schijnen erg moeilijk op te kweken te zijn. Morgen gaat de zomerprei gezaaid worden.
 10. nee dat dan weer niet:) (wel familie overigens die daar woont)
 11. Na 7 jaar een nieuwe naam voor mijn tuinblog! Destijds begon ik in de achtertuin met fruitstruiken en tomaten, maar inmiddels heb ik al 3 jaar een heuse volkstuin van 100m2, dus een toepasselijke blognaam zou wel leuk zijn. Nou woon ik aan de Dommel en fiets een paar minuten langs de Dommel naar mijn tuintje en dan ligt dit tuintje ook nog eens in het prachtige Dommeldal... tja.... Moestuintje aan de Dommel! mijn tuinplan voor 2017 is inmiddels klaar groetjes Annemiek http://moestuintjeaandedommel.nl
 12. nou vandaag mijn rumtopf uit de pot gehaald, na 1 jaar vanaf aanvang.... het fruit stond op 80% bruine Pottrum, de drank is heerlijk, maar al het fruit is dezelfde kleur bruin en ziet er niet echt lekker uit, of hoort dat zo ? of het ik wat fout gedaan, het zat 1 jaar in een officiele witte stenen rumtopf.
 13. Ja heb de poters al binnen, ga het zeker proberen!!
 14. Doet deze Opperdoezer het ook op zandgrond? iemand ervaring daarmee?
 15. dankjewel voor het posten! mooi om te zien . Ik zal ook eens een plan opzetten.
×
×
 • Create New...