Jump to content

Samantha05

Members
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Apeldoorn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja geweldig toch!! Wat je al niet kan oogsten in een (kleine) zak. Het blijft bijzonder
 2. Nee gewoon vuilniszakken. Er is mij verteld dat dat kon dus ik wilde dat eens proberen.
 3. Bij mij zijn helaas alle (welgeteld 8 😅) knopjes van de struik gevallen. Volgend jaar beter. Wel een vraag. Inmiddels groeit een stengel ver boven mijn 3m bamboestok. Laten gaan of kan ik hem beter afknippen?
 4. Na een langzame start gaat het goed hier.
 5. Is het te laat om deze nu nog uit te zetten? Ik heb overigens 3 prachtig groeiende tomatenplanten staan maar nog geen tomaatjes. Ik hoop dat die uiteindelijk nog komen.
 6. Het zou toch wel heel tof zijn als ik het eerste jaar al een kiwibes kan plukken. Al is het er maar 1 😆.
 7. Bedankt allemaal. Ik ga ermee aan de slag.
 8. Hallo allemaal, Een van mijn fruitbomen heeft deze beestjes. Ik weet zo niet welke fruitboom het is (het was een actie vd dag deal met 4 fruitbomen, appel peer kers en pruim) Wat zijn dit voor beestjes? Ik denk bladluis? Mijn fruitboom krijgt dit jaar sowieso geen vrucht omdat het het eerste jaar is. Moet ik ze laten zitten of toch beter weghalen? En moet ik oppassen voor mijn andere bomen? Alvast bedankt.
 9. Inmiddels komt hier langzaam ook wat boven! Ik heb ze in zakken. Wanneer kan ik er het best weer een laagje potgrond bij doen?
 10. Super! Dankjewel. Deze kwam tijdens het zoeken niet boven.
 11. Ik ben gek op verse thee en zou graag zelf thee maken. Nu kan ik natuurlijk een stukje gember/citroen/munt etc in een kopje doen en klaar... Maar ik wil eigenlijk proberen om bijvoorbeeld ook lavendel te drogen. Hebben jullie tips? Wat kan ik gebruiken? Ben pas sinds dit jaar bezig met mijn moestuintje dus alles is nieuw.
 12. Dat heb ik ook. De buren hebben een grote boom waar tientallen bijen in vliegen. Helaas vinden ze mijn mini appelboom wat minder interessant.
 13. Ik heb 2 weken geleden voor het eerst aardappelen gepoot in een zak. Er is helaas nog niks te zien. Ik ben benieuwd of het gaat lukken.
 14. Ziet er mooi uit! Bedankt voor de foto. Hopelijk wordt die van mij ook zo.
 15. In de volle grond is geen optie. Een grotere pot zeker wel. Is het nodig om nog iets van een klimrek oid te maken of zijn de bamboestokken voldoende?
×
×
 • Create New...