Jump to content

Samantha05

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Samantha05

 1. Het zou toch wel heel tof zijn als ik het eerste jaar al een kiwibes kan plukken. Al is het er maar 1 😆.
 2. Bedankt allemaal. Ik ga ermee aan de slag.
 3. Hallo allemaal, Een van mijn fruitbomen heeft deze beestjes. Ik weet zo niet welke fruitboom het is (het was een actie vd dag deal met 4 fruitbomen, appel peer kers en pruim) Wat zijn dit voor beestjes? Ik denk bladluis? Mijn fruitboom krijgt dit jaar sowieso geen vrucht omdat het het eerste jaar is. Moet ik ze laten zitten of toch beter weghalen? En moet ik oppassen voor mijn andere bomen? Alvast bedankt.
 4. Inmiddels komt hier langzaam ook wat boven! Ik heb ze in zakken. Wanneer kan ik er het best weer een laagje potgrond bij doen?
 5. Super! Dankjewel. Deze kwam tijdens het zoeken niet boven.
 6. Ik ben gek op verse thee en zou graag zelf thee maken. Nu kan ik natuurlijk een stukje gember/citroen/munt etc in een kopje doen en klaar... Maar ik wil eigenlijk proberen om bijvoorbeeld ook lavendel te drogen. Hebben jullie tips? Wat kan ik gebruiken? Ben pas sinds dit jaar bezig met mijn moestuintje dus alles is nieuw.
 7. Dat heb ik ook. De buren hebben een grote boom waar tientallen bijen in vliegen. Helaas vinden ze mijn mini appelboom wat minder interessant.
 8. Ik heb 2 weken geleden voor het eerst aardappelen gepoot in een zak. Er is helaas nog niks te zien. Ik ben benieuwd of het gaat lukken.
 9. Ziet er mooi uit! Bedankt voor de foto. Hopelijk wordt die van mij ook zo.
 10. In de volle grond is geen optie. Een grotere pot zeker wel. Is het nodig om nog iets van een klimrek oid te maken of zijn de bamboestokken voldoende?
 11. Bedankt voor de tip Reifuan. Is het handig om een soort klimrek te maken? Of zijn de bamboestokken voldoende?
 12. @rorror nee hij heeft geen bloesem. Jammer, maar dan wachten we nog een jaartje. Was er ook al wel een beetje vanuit gegaan. Hij staat nu nog in een 35l pot en zodra hij wat groter wordt gaat hij in een grotere pot. Heb je een foto van jouw struik?
 13. Hallo allemaal, Ik ben Samantha. Vorig jaar zomer ben ik vanuit een apartementje naar een woning met tuin verhuisd (yeah!) Eerder had ik alleen een mini appelboom maar inmiddels heb ook een (tweede) appel, peer, pruim en kersenboom (allemaal in pot) Ik probeer voor het eerst aardappelen in zak te kweken en ik heb een aalbesplant. Maar het meest trots ben ik op mijn recent gekochte kiwibes 😉. Al met al is dit allemaal nieuw en ben ik benieuwd wat het gaat brengen. Fijne dag allemaal.
 14. Hoi allemaal, Eind maart heb ik dit JvT boompje gekregen. Er zat toen geen blad aan. In een kleine maand tijd heeft hij dus best wat blad gekregen. Ik vraag me af of ik dit jaar al een aantal bessen kan verwachten. Wat denken jullie?
 15. Hallo allemaal! Ik ben nieuw op dit forum. Eind maart heb ik mijn eerste kiwibes gekregen. Hij groeit behoorlijk hard. Ik zie (met name dat bovenste stukje) met de dag groeien. Ik heb niet eerder een kiwibes gehad dus tips zijn welkom. Hij staat overigens in een pot en krijgt elke dag zeker 5 uur zon.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...