Jump to content

Barca4ever

Members
 • Posts

  167
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Vlaams-Brabant

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik zet meestal tomaten, komkommers en paprika's dus vroeg me af of er nieuwe soorten zijn die de moeite zijn om te proberen.
 2. Het is toch helemaal niet te laat om opnieuw te gaan zaaien, zelfs in april kan dit nog.
 3. Misschien een rare vraag maar zijn er nieuwe trends voor wat betreft het kweken van groenten in de serre? Nieuwe soorten, nieuwe methodes?
 4. Bij een plaatselijke Aveve winkel werd ons aangeraden om ter voorbereiding van het komende moestuinseizoen de serre eens goed onder water te zetten. De grond is namelijk kurkdroog en dit zou volgens hen de ideale manier zijn om voldoende vocht in de grond te krijgen. Daarna kan er dan mest in de grond verwerkt worden. Ik heb dit weekend alles dan ook al eens goed onder water gezet maar ik vroeg me af ik dit één van volgende dagen nog eens zou herhalen alvorens de mest in de grond te werken. Graag jullie tips en advies.
 5. Iemand ervaring met het doordragend aardbeiras Favori?
 6. Barca4ever

  verspenen

  Moet je normaal niet wat langer wachten om te verspenen? Tot er meerdere blaadjes zijn?
 7. Het krullen van de blaadjes heb ik ook bij enkele van m'n plantjes, maar ze zijn niet bruin geworden. Ben benieuwd naar reacties hierop want wil graag weten wat dit betekent. De plantjes zijn volgens mij goed verzorgd en krijgen voldoende water ook.
 8. En de zijscheuten mee omhoog geleiden?
 9. Moeten de zijscheuten van deze komkommerplant allemaal verwijderd worden of kan je er ook laten verder groeien? De plantjes staan momenteel zo'n halve meter hoog maar onderaan komen er ook enkele zijscheuten aan.
 10. Vanaf wanneer kan deze plant eigenlijk naar een ander potje met goeie potgrond ipv zaaigrond?
 11. Op 20/3 gezaaid, ondertussen staan ze er zo bij.
 12. Kan je ze ook kopen in de Aveve winkels?
 13. Zijn die tomatenspiralen trouwens te koop bij de Aveve winkels?
 14. De zaailingen zijn vandaag, 1 week na het zaaien, beginnen kiemen. In beide potjes zijn reeds 2 van de 3 zaadjes opgekomen.
×
×
 • Create New...