Jump to content

Marinke

Members
 • Posts

  160
 • Joined

 • Last visited

About Marinke

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Leuk een nieuwe wedstrijd! Deze sla ik alleen over want bleekselderij is echt iets wat we niet eten.
 2. Gespit, het en der wat onkruid getrokken en wat stenen geplaatst onder de regenton die goed verzakt was.
 3. Ietwat te laat de aardperen gepoot (of is poten voorbehouden aan aardappels?). Beetje jammer want er waren er al een paar beschimmeld en zacht geworden 😑
 4. Pepers, paprika, tuinbonen en peultjes. Het seizoen is weer begonnen 😍 de jongste telg heeft goed meegeholpen met zaaien. Vooral de pepers hield hij goed in de gaten want er moeten er wel genoeg komen om zoete chilisaus mee te maken 😬. Hij was ietwat teleurgesteld dat hij nog niets in zijn eigen tuintje buiten mocht zaaien.
 5. Even een upje voor dit topic; ik speel met het idee om zelf bamboestokken (op kleine schaal) te kweken aangezien we er zo veel gebruiken in de tuin en ze relatief duur zijn in de winkel en relatief snel vergaan. Ik heb een grote houten bak die ik hier voor in zou kunnen zetten zodat de tuin geen bamboe bos wordt. Maar welke soort zou hiervoor handig zijn, degene die hierboven wordt genoeg wordt misschien iets te groot voor onze tuin. Heeft iemand hier ervaring mee?
 6. Vanmorgen een uitstapje naar Vreeken gemaakt, wat een fantastisch aanbod! Met veel te veel leuke zaden naar buiten gegaan (en aardpeer). Vrijwel alles (en meer) kunnen vinden dat nog op mijn wensenlijstje stond. Inmiddels begrijp ik ook heel goed dat bestellingen lang kunnen duren.
 7. De handen jeuken om te beginnen met zaaien na dit soort berichten maar ik start toch op z’n vroegst eind januari.
 8. Wat woldistel zegt; de zaaiagenda van Diana Stek is echt uitstekend. Ik heb zaden nu ook gesorteerd op zaaimaand aan de hand van een andere post op het forum, daar staan veel uitstekende ideeen in!
 9. Wat een leuk idee in die hartjesvorm! Mijn kerstbrood doet vannacht de tweede (koude) rijs en dan morgen vormen en afbakken. Beetje een experiment want normaal durf ik zo’n koude rijs voor een kerstbrood niet aan. Helaas geen enkel ingrediënt uet.
 10. Goed dat je dat eruit hebt gehaald. Mechelse trots is overigens niet van mij afkomstig.
 11. @MSDG kijk even in je berichten. Ik heb je er twee gestuurd voor je adres zodat ik de doos door kan sturen!
 12. De doos is vanavond gearriveerd. Doorsturen doe ik waarschijnlijk op maandag, nog wat werkdagen eerst voor de boeg.
×
×
 • Create New...