Jump to content

kenbeimer

Members
 • Posts

  836
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kenbeimer

 1. De hittegolf heeft mijn watermeloentjes goed gedaan.
 2. Vrij last-minute... ik had mij eigenlijk nog niet aangemeld, maar stond wel aangemeld. Ga dus toch maar mee. Ik neem nog een theepakket mee.
 3. Is er in de herfst een zadentafel? Dat weet ik zo niet meer.
 4. Rot! Aangevreten... Maar toen kon mijn geluk niet op dat ik daadwerkelijk één kolf vond die niets mankeerde... vol enthousiasme opende ik hem... . .. ... .... ..... .... ... .. . ....... Ook dit jaar is niet mijn jaar. Afijn, dit jaar gelukkig wel weer foto's.
 5. Bij mij ook vrij veel gesneuveld. Beetje mijn eigen schuld, door drukte totaal niet aan gedacht. Er hebben wel meerderen het gered en ze staan nu in de moestuin. Ze zijn niet heel erg groot geworden, voor de wedstrijd lig ik er waarschijnlijk uit. We gaan het zien. P.s. zijn ze goed te onderschrijden van andere mais? Het zou kunnen dat ik ze per ongeluk met andere mais zaailingen gemengd heb, oeps.
 6. Wow, zulke kleine zaadjes en in zo'n korte tijd al een beste stek. Doet een beetje aan een jonge bramenstruik denken.
 7. Pareltjes om naar te kijken. Volgende foto beter, hoop ik.
 8. Een van mijn uitjes heeft mijn waardeloze moestuinjaar overleefd blijkt nu achteraf. Geen reizenui, maar wel een ui dus.
 9. Erg jong plukken dus, check! Eerst eens kijken of het wat wordt.
 10. Bij de MTFD zes zaadjes meegenomen, ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat. Volgens Google groeien ze snel en als ik van de zomer vruchtjes heb, kan ik ze tijdens de zomerweken eventueel aan de kinderen uitdelen. Is de smaak een beetje populair bij kinderen?
 11. moeders heeft perongeluk een koeltas teveel meegenomen. een koeltas van de lidl gaat het om. Duidelijk een familieding want ik (en zij) hadden onze naamplaatjes ook nog op.
 12. Naast een fles cola neem ik nog wat thee mee die ik zelf niet gebruik. Een boterhamzak volgepropt met o.a. Rooibos, zwarte thee en "Hollandse" thee.
 13. Ik zie op het lijstje staan dat ik Yacon geef? Dat is waarschijnlijk een misverstand, want mijn moeder had dit. Ik heb geen Yacun.
 14. Zo te zien kom ik weer voor de gezelligheid en neem een fles cola mee. Ik heb nog Aloë Vera stekjes voor de liefhebber, die andere stekjes krijg ik niet meer zo snel voor elkaar. Mijn moeder neemt verder het "spul" mee.
 15. Neem mijn mutti niet te kwalijk dat ze nog van alles mee citeerd. Ik heb haar even kennis gemaakt met de felbegeerde 'plaats reactie' knop. Ze is geen forums gewend, alleen Facebook. Nog ff wennen dus.
 16. Ik koop jaarlijks bij de lokale scoutinggroep. Zo steun ik meteen de scouting.
 17. Ik ben nieuwsgierig naar de Rose Quartz en Rainbow tomaten. Deze laatste staat geen beschrijving bij en Google helpt niet echt. Gaat het om zaden of stekjes?
 18. Ruillijstje Ken Aloë vera stekjes Aubergine Listada de Gandia (zaailingen) Wil graag (Ken) Iets dat makkelijk (maar niet te snel zoals radijs) te kweken is en goed te verkopen is Ruillijstje moeder Ken (Mylena) Ik heb tomatilloplantjes (Appelvrouwtje) Little gem plantjes (Mellie, Ciska, Koolrabi) Chinese kool plantjes (Mellie, Ciska) verschillende dahlia bollen Egyptische ui plant Lathyrus zaad Yacon knollen Olijfkomkommerzaad Courgettezaad Zaad van Zonnebloemen Amsoi plantjes Paksoiplantjes Koolrabiplantjes (Ciska) Chutney van tomatillo Heel gezond en lekker. Ik zet het ook op de proeftafel Wc papier voor Jorieke Wil graag (Mylena) van Jorieke en Jip: zoete aardappel Van Henk G : knolselderij en bleekselderij Van Koolrabi: Sugarsnaps, asperge erwt, stokslabonen. Van Mellie: Zoete thee Van appelvrouw: Een tomaat Van Ciska: savooie kool en spitskool Van Anna3: Perliet
 19. Ben weer graag van de partij en mijn moeder ook.
 20. Excuus voor het nog niet reageren. Ik heb sjalotjes gekweekt, ze zitten nog in de grond. Niet echt een succes voor mij helaas.
 21. Ik ben deze combinatie intussen zo zat. Ze zitten echt overal op. Nu ook op mijn nieuwe lichting peterselie. Ik heb er toch maar een mierenlokdoosje bij gedaan, anders vreten de luizen echt alles aan en dat moet niet. In de tussentijd vroeg ik mij af hoe planten het best te beschermen is tegen deze vervelende combinatie?
 22. Mijn VVV ukkies hebben allemaal het loodje gelegd. Geen idee wat ik verkeerd deed. Ze kregen gewoon opgevangen regenwater.
 23. Hoelang duurt het doorgaans tot courgette's kiemen? Ik begin me langzaamaan zorgen de maken over de black beauty's waar ik speciaal voor kwam.
×
×
 • Create New...