Jump to content

Joyce12

Members
 • Posts

  74
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Nederland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Van mij helaas niet erg groot en zwaar. Erg laat gezaaid ivm verhuis. Maar leuk om mee te doen!!
 2. Ik heb geen idee. Wel zie ik dat vorig jaar de bekendmaking was op 30 november. Wellicht dit jaar weer rond deze periode?
 3. Ohjeee, wat ik hier lees klinkt mij niet zo positief in de oren. Had eigenlijk een leuk winkelmandje gevuld, maar ik ga toch maar links en rechts ergens anders kijken. Ondertussen een leuke bestelling gedaan op een Engelse website en zag dat Diana ook weer een klein zadenlijstje (maar wel leuk) online had gezet.
 4. Is het al bekend wat voor teeltwedstrijd de volgende gaat zijn? Of is er elk jaar een peperwedstrijd [emoji4]
 5. Hallo allen, Het is alweer een hele tijd geleden dat ik actief ben geweest op dit forum, vandaar dat ik me even (opnieuw?) wil voorstellen. Ik ben inmiddels zo een jaar of 6 lid van de volkstuinvereniging. Tot nu toe bevalt het erg goed. Ik heb een stukje grond van ongeveer 180M2. Het lijkt me leuk om weer wat actiever te worden op dit forum, om op deze manier jullie wat te laten zien. Ook hoop ik weer wat kennis/inspiratie op te doen door met wat regelmaat op dit forum te neuzen. Bijgevoegd een foto ter idee van mijn stuk grond (van het voorjaar)
 6. @jaydot: logisch dat ik het zelf kan testen, echter niet het antwoord op mijn vraag. Blijkbaar heeft hier niemand ervaring mee dus zal het ook niet nuttig zijn om heermoes te bestrijden.
 7. En heb je je boompje nog gehaald?
 8. Mijn 2 ananaskersen staan er zo bij (de rest is opgevreten):
 9. Ik heb in mijn tomatengedeelte al flink wat basilicum, minitomatenplantjes, afrikaantjes staan. Dus zo vol mogelijk gezet. Echter vind ik het een erg groot nadeel als ik niet goed bij de tomaten kan om te dieven/opbinden. Er zullen dus altijd gaten zijn zodat ik er prima bij kan.
×
×
 • Create New...