Jump to content

Joyce12

Members
 • Posts

  81
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Nederland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb toevallig afgelopen week besteld voor het eerst. Wel een flinke bestelling. vond het wel bijzonder dat je niet via iDeal kunt betalen? Het is via eenmalige machtiging zag ik, dus mijn Iban opgegeven. Is het bij jullie ook zo dat het even duurt voordat dat verwerkt wordt? Levertijd staat nu wel op 2 à 4 weken. Maar goed ik had ergens wel verwacht dat het dan al vrij snel wordt afgeschreven.
 2. Bedankt voor je gratis tips Huub 😊 sorry voor mijn onduidelijkheid. Met een dakje bedoel ik dat buiten dat ik mijn palen vannen grond wil hebben ook het liefst heb, dat er geen/weinig regen op komt door middel van een dakje erop. Ik heb diverse materialen waar ik mijn net over hang in de zomer, dat zijn de kunstof bogen. Maar ik zou bv ook graag mijn spiralen voor de tomaten er netjes bij op willen bergen. is het zo iets duidelijker? Ik heb verder nog geen schets op dit moment, ik zal eerst ideeën moeten op doen.
 3. HoiHoi, ik ben van plan om een soort rek te maken zodat mijn houten palen etc van de grond zijn en niet rotten. Ook zou het fijn zijn er een dakje boven te hebben en wellicht er tegen aan ook makkelijk mijn bogen van (kunstof?) te zetten zodat alles netjes opgeruimd kan worden aan het eind van het seizoen. Heeft iemand tips of ideeën hiervoor? Het liefst ook niet te duur. Maar vind het niet erg om te investeren als het lang mee gaat.
 4. Mijn eerste 3 zaailingen hebben het uitplanten helaas niet overleefd. Reden voor mij onbekend. Wellicht verbrand? Qua uitplanten niets anders gedaan dan normaal gesproken. de 2 laatste zaadjes kiemen nu net, hopen op beter geluk!
 5. Hier ook nog redelijk jong, nu 31! Maar sinds een jaartje of 10 wel een volkstuin van 165 m2.
 6. Hier heb ik de tomaten ook zojuist gezaaid: grappoli de inverno SGT peppers Marmande Honey Moon Dragons eye Granny smith Ossenhart
 7. Van mij helaas niet erg groot en zwaar. Erg laat gezaaid ivm verhuis. Maar leuk om mee te doen!!
 8. Ik heb geen idee. Wel zie ik dat vorig jaar de bekendmaking was op 30 november. Wellicht dit jaar weer rond deze periode?
 9. Ohjeee, wat ik hier lees klinkt mij niet zo positief in de oren. Had eigenlijk een leuk winkelmandje gevuld, maar ik ga toch maar links en rechts ergens anders kijken. Ondertussen een leuke bestelling gedaan op een Engelse website en zag dat Diana ook weer een klein zadenlijstje (maar wel leuk) online had gezet.
 10. Is het al bekend wat voor teeltwedstrijd de volgende gaat zijn? Of is er elk jaar een peperwedstrijd [emoji4]
 11. Hallo allen, Het is alweer een hele tijd geleden dat ik actief ben geweest op dit forum, vandaar dat ik me even (opnieuw?) wil voorstellen. Ik ben inmiddels zo een jaar of 6 lid van de volkstuinvereniging. Tot nu toe bevalt het erg goed. Ik heb een stukje grond van ongeveer 180M2. Het lijkt me leuk om weer wat actiever te worden op dit forum, om op deze manier jullie wat te laten zien. Ook hoop ik weer wat kennis/inspiratie op te doen door met wat regelmaat op dit forum te neuzen. Bijgevoegd een foto ter idee van mijn stuk grond (van het voorjaar)
×
×
 • Create New...