Jump to content

Joyce12

Members
 • Posts

  78
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Nederland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mijn eerste 3 zaailingen hebben het uitplanten helaas niet overleefd. Reden voor mij onbekend. Wellicht verbrand? Qua uitplanten niets anders gedaan dan normaal gesproken. de 2 laatste zaadjes kiemen nu net, hopen op beter geluk!
 2. Hier ook nog redelijk jong, nu 31! Maar sinds een jaartje of 10 wel een volkstuin van 165 m2.
 3. Hier heb ik de tomaten ook zojuist gezaaid: grappoli de inverno SGT peppers Marmande Honey Moon Dragons eye Granny smith Ossenhart
 4. Van mij helaas niet erg groot en zwaar. Erg laat gezaaid ivm verhuis. Maar leuk om mee te doen!!
 5. Ik heb geen idee. Wel zie ik dat vorig jaar de bekendmaking was op 30 november. Wellicht dit jaar weer rond deze periode?
 6. Ohjeee, wat ik hier lees klinkt mij niet zo positief in de oren. Had eigenlijk een leuk winkelmandje gevuld, maar ik ga toch maar links en rechts ergens anders kijken. Ondertussen een leuke bestelling gedaan op een Engelse website en zag dat Diana ook weer een klein zadenlijstje (maar wel leuk) online had gezet.
 7. Is het al bekend wat voor teeltwedstrijd de volgende gaat zijn? Of is er elk jaar een peperwedstrijd [emoji4]
 8. Hallo allen, Het is alweer een hele tijd geleden dat ik actief ben geweest op dit forum, vandaar dat ik me even (opnieuw?) wil voorstellen. Ik ben inmiddels zo een jaar of 6 lid van de volkstuinvereniging. Tot nu toe bevalt het erg goed. Ik heb een stukje grond van ongeveer 180M2. Het lijkt me leuk om weer wat actiever te worden op dit forum, om op deze manier jullie wat te laten zien. Ook hoop ik weer wat kennis/inspiratie op te doen door met wat regelmaat op dit forum te neuzen. Bijgevoegd een foto ter idee van mijn stuk grond (van het voorjaar)
 9. @jaydot: logisch dat ik het zelf kan testen, echter niet het antwoord op mijn vraag. Blijkbaar heeft hier niemand ervaring mee dus zal het ook niet nuttig zijn om heermoes te bestrijden.
×
×
 • Create New...