Jump to content

Valerie

Members
 • Posts

  407
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Almere
 1. Een beetje laat maar de paprika's en pepers zijn inmiddels gezaaid.
 2. Ik heb van het weekend de grote tomaten nog gezaaid. De dwergtomaten zijn al goed aan het groeien (eerder gezaaid) en de pepers en mini paprika's ook (nog eerder gezaaid).
 3. Ik heb eerlijk gezegd vooral verwonderd rondgekeken
 4. Ik vang lievenheersbeestjes op rozen en rozenbottels buiten. Gegarandeerd zitten die vol (luizen en luizenvreters)
 5. Als je goed kunt koken heb je helemaal geen E621 nodig.
 6. De aji umba heeft het begeven. Wordt helemaal bruin. De Cherry chocolate wilt al bloemen maken en mijn fish kruising probeert nu kleine blaadjes te vormen. De bulgarian carrot leeft nog maar zit in diepe rust. Wel net een luizenplaag verslagen. Hopelijk blijven ze leven want de dagen worden langer dus het moet nu beter gaan.
 7. Heel veel sterkte voor alle nabestaanden. Wat zijn de bloemen een mooi gebaar. Ook ik heb vele gehad aan Thea's tips. Ze leek een erg lieve vrouw.
 8. Wanneer kun je het project als geslaagd zien? Ik heb 4 peperplanten binnen staan en die leven nog. Eentje wilt nog steeds kleine blaadjes maken ondanks het weinige licht. Ze zien er gezond uit. Buiten staan nog 3 levende jalapenoplanten. Die zullen wel blijven leven zolang het niet keihard gaan vriezen. De zachte winter hebben ze tot nu toe overleeft.
 9. Ah ik zie hier dat de envelop al binnen is, gelukkig! Ik vond het een vreselijk leuke envelop. Zo leuk dat ik meer soorten heb liggen dan ik ooit kan planten. De volgende ronde doe ik niet mee maar ik vind het wel een aanrader voor andere!
 10. Hoi Simke ik wil wel stekken wat wil je er tegen ruilen?
 11. En hoe gaat het met jullie wijn? Volgens mij is het bijna tijd om te bottelen?
 12. Envelop is binnen! Stan wil jij vast jouw adres doorgeven? Ik stuur een berichtje wanneer ik hem aflever
 13. Is het misschien handig dat victorius de envelop doorstuurt naar Connie? Aangezien de andere envelop spoorloos lijkt.
×
×
 • Create New...