Jump to content

Ciska

Members
 • Posts

  2,104
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ciska

 1. Heb er “maar” 4....en ben ze altijd kwijt. 🙈 Vond dit wel een super goed idee...
 2. Ehhhh, heb die van jou per ongeluk een nachtje buiten laten staan tussen de rest van de plantjes en de volgende ochtend zagen ze er nog piekfijn uit. Hebben wel beschut gestaan, misschien dat dat een gelukje was...rest van de planten op aardbeien na zit al in de grond.
 3. Ook wij weer thuis en alle plantjes zijn verzorgd. Morgen zullen we druk zijn met het planten ervan. Het eten was weer heerlijk en ook het weer zat mee. Beetje veel wind maar dat mocht de pret niet drukken. Ik wil iedereen bedanken (met name joep en jorieke) voor de gezellige dag en alvast tot de volgende keer..
 4. Neem indd penstemon voor je mee
 5. Hmmmm....niet lachen maar houd van citroenen... Ik weet het weer ja...prima de luxe. We hebben het er zaterdag nog wel even over. 👍
 6. Yuras had jij nog een kriek staan? Niet al te grote.. Je potten staan klaar😊
 7. Ik persoonlijk houd het maar gewoon bij sla🙈 kijken of die bij jullie ook zo.lekker zijn...😁
 8. Wensen?, melk, puur, met hazelnoot, salted caramel...zeg het maarrr😊
 9. Super! Is er iets van mij lijstje voor jou bij? Of kan ik je met iets anders blij maken? Drop, chocolade of anderssss??😊
 10. Vincent, als het mag dan liever 10... heb bedden van 10 plantjes lang. Komt mooi uit. Heb de naam van de weetnietmeerenkeldragers opgezocht, waarschijnlijk is het elianny, zijn best grote groeiers..
 11. Goedenmorgen, had je toevallig nog een paar zaailingen NZ spinazie staan? Dan zou ik daar wel wat van willen. en een polletjes oranje crocosmia? Ik heb verder niets van jouw lijstje, wel een rode variant van crocosmia...maar kan ik toch iets voor jou betekenen?
 12. Eeeeehmmmmm, dansen met mijn aritmisch gevoel word em niet......maar 6 is genoeg😅
 13. Vincent, hoeveel aardbeitjes salsa heb je in de aanbieding? Dan zou ik graag wat aardbeitjes van je willen. heb voor jou 6x Maxim en 6x weetnaamnietmeer enkeldragers ....ik zal even zoeken..🤔
 14. Super😍 wel goed dat je het zegt, neem ik even een grote waterdichte bak mee...
 15. Joriek 🥰 graag....hoeven geen wintergroene te zijn....als het de bodem maar kan gaan bedekken...kleur maakt ook niet uit en ook niet of het hoge of lage zijn... Komen hier on de bostuin. Wil je moeder iets terug??
 16. @Nasuada weet je ongeveer hoeveel knollen er in die dahliaknollen verrassingspakket zit? Ik zoek ze hier overmorgen ook uit en neem ze mee in een kartonnen doos of zo...ze lopen inmiddels al uit.
 17. Kan een deel voorzaaien in kwarkbakjes? En deel als zaden meenemen? Prima, neem de zaden mee..
 18. @Arja ik neem 3 kleuren salvia voor je mee....roze, hotlips en Pinklips.
 19. Jorieke, pompoenplantjes heb ik niet, maar zou je ook zaden willen. Heb zaden gekregen....maar super fan van pompoen ben ik niet...heb ook nog sierkalebas...wil je die ook? volgens mij vreten varkens alles toch?
 20. Angela, ik zie dat er nog iets hartigs moet komen, ik maak wel pizza flapjes erbij. Drinken is er genoeg toch? @Jorieke123 wat heb je nog nodig voor je voorraad kast?
 21. @Claudy hi..nee...die soort guldenroede staat hier wel. Ik neem beide soortjes asters voor je mee..
 22. Zeker @henkg heb ik dat... Zet het er bij.
×
×
 • Create New...