Jump to content

Matt

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Rotterdam

Matt's Achievements

 1. Is een Toornslang (Hierophis viridiflavus). Franzen noemen op de adder na alles couleuvre. Hele dag actieve dieren en ideale knaagdier jagers.
 2. Ik heb wel interesse in een pakket. Woon wel in Rotterdam.
 3. Bij ons staat er ook een grote in de woonkamer. Regelmatig terug snoeien en zo'n 1.80 hoog. Probeert af en toe wel de vitrage in te klimmen maar is goed bij te houden.
 4. Geweldig plantje. Tijd op Madagascar gewoond en daar is het onderdeel van de nationale schotel en word in zeer veel gerechten verwerkt. Goed verwekt met rundvlees en rijst is het echt heerlijk. Heb ze nu zelf ook weer staan.
 5. Het is eindelijk zo ver, onze ras zuivere (dus geen kruisingen) loopeendjes komen uit. Uitgebroed in de woonkamer groeien ze op tussen de honden,kinderen,katten etc alles om ze tam te maken en te houden. Dit zijn de ideale (moes)tuin slakken verdelgers.
 6. Inderdaad kwekerij Duivenvoorde gebruik ik zelf al jaren. Stuurt alles keurig per post naar je op en een gigantisch assortiment aan aardbeien.
 7. Wat oogst van de dag uit onze eigen (kleine) achtertuin.
 8. Is gewoon op internet te vinden, met o.a. verzending naar Belgie. bijvoorbeeld: http://www.moestuinwebshop.nl/index.php?p=51&cat=462
×
×
 • Create New...