Jump to content

lupos

Members
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  nunspeet
 1. lupos

  GIGA-pastinaak

  Wow Rabo en permatuurtuin, bedankt voor de info, ik wil ook heel graag pastinaak kweken, waar halen jullie je zaad vandaan?
 2. Ik wil naast pastinaak ook knolsederij kweken, heeft iemand hier verstand van ?
 3. Hoi deerhounder, ik lees dat je in Flobecq woont, waar is dat?
 4. Bedankt Roeier en Oscar, Claudia zoals Oscar al zei, is pastinaak een goed alternatief voor aardappel, mijn zoon moet heeel veeel afvallen, en is in een half jaar al 30 kilo afgevallen, zijn dieet is koolhydraat arm, 1 keer per week patat maakt dat het leuk blijft, en daar mag dan echte mayo bij.
 5. Mijn zoon volgt een koolhydraatarm afval menu, 1 keer per week bak ik pastinaak frietjes voor hem. Weten jullie of dit in nederland ook te kweken is?
 6. Ik woon in Nunspeet, dicht bij een bos, waar ik dagelijks honden uitlaat, en daar kom ik heel veel Weegbree tegen, heb vroeger al geleerd dat als je geprikt werd door brandnetels er in de buurt daarvan altijd weegbree groeit. De natuur is zo mooi.
 7. Boerenkool, maar door de zachte winter ook nog peterselie, vales, en de citroenmelisse en munt komen ook al weer op.
 8. Oke, ik ook stamppot boerenkool, maar heb ook een heerlijke kippensoep gemaakt met alle kruiden die ik nog vers kan plukken....laurier,peterselie, thijm, salie, vales, en de citroenmelisse kruipt weer uit de grond.!
 9. Is er een verschil van bereiding tussen deze bonen? m,n buurman is met vakantie ,en ik pas op zijn moestuin, pluk hier de stokbonen.
 10. Ze gaan inderdaad niet erg hard, we hebben het weer tegen, heb de laatste diepvries courgettes in de soep gedaan, in afwachting tot de volgende oogst!! Lupos
 11. Verse spinazie geroerbakt met ricotta, kookroom, ui,knof bouillionblokjes en pasta, m'n dochter is vega, en komt af en toe langs, wel erg lekker.
 12. Ben een gokker, heb m'n courgette planten al heel vroeg buiten gezet, in een speciekuip in de achtertuin, ik heb al 4 mini courgettes daaraan!!!
 13. Als jullie de knoflook hebben geoogst, wat zetten jullie dan op die grond? ik wil in oktober ook knoflook poten, maar bekenk wel dat ik grond/plaats tot juli kwijt ben.
 14. Ja Piet, ik heb ook wit courgettezaad gekocht vorig jaar, maar ze worden licht groen, de gele planten leveren wel echt gele vruchten.
 15. Super leuk om je zo te kunnen volgen, wat een info.. , en makkelijk te volgen via je linkjes. Chapo Geert!
×
×
 • Create New...