Jump to content

richardm

Members
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  drenthe, norg
 1. ik kwam dat vorige week tegen op youtube deze man woont in amerika heeft zo'n grote moestuin (vind ik erg mooi). ik kan daar uren naar kijken, heb inmiddels al zijn filmpjes bekeken! http://www.youtube.com/user/webcajun
 2. moet je die doorgeschoten snijbiet er niet uit halen? op de boerderij is het altijd zo bij (suiker)bieten moet je die er uit halen omdat je er anders de volgende jaren veel meer last van hebt
 3. ziet er allemaal mooi uit hoor! maar heb je ook een echte moestuin buiten want je zaait veel voor maar heb nog (haast) geen foto's gezien van een moestuin buiten? of kweek je alleen maar in mm?
 4. eerst het vat vullen met water, aanzetten, nog een keer weer vullen en dan doet hij het als het goed is is hier tenminste wel zo. ik weet niet hoe het kan of het dan eerst allemaal doorgespoeld moet worden oid. onze put is trouwens door mn broer geslagen die is boer en met de mesttank heb je veel druk zo krijg je diep gat. altijd water (wel illegaal)
 5. heb mn eigen dahlia's vandaag weer uit de kelder gehaald en die zien er ook zo uit!
 6. Waarom zou je die boom verplaatsen? Als er beesten in de wei komen krijgen ze lekker schaduw van de boom en als je er gewassen gaat telen kan het ook weinig kwaad. De boom op de foto staat middenin een graanveld, het graan heeft er geen problemen mee en de noten smaken ook prima. ik denk dat de boer hier minder blij mee is!
 7. ik heb het gezaaid in stekgrond. maar de komkommer en courgette komen inmiddels al wel op hoor. de sla kan best zijn dat daar te veel grond overheen is gekomen nog maar een keer weer opnieuw proberen dan..
 8. ooow oke! dan wacht ik nog een week en dan doe ik anders daarna er plastic over
 9. oke bedankt voor de antwoorden! mn moeder dacht zelf dat ik er even een plasticje over moest doen.
 10. ik heb vorige week dinsdag in de kas sla, paprika, kalabassen, pompoenen, komkommer, courgette en bloemkool gezaaid. maar nu een week later is nog niks opgekomen nog niks te zien . wat doe ik verkeerd? ik hou het elke dag vochtig.
 11. ik heb aan de linkerkant van de kas paprika's en komkommers en rechts tomaat kan dat wel?
 12. oke dat is voor mij nieuw, wie mag dat zijn dan? ik zal morgen even kijken of het lukt om de foto's er op te zetten. het gaat om een oude boom die een aantal jaren niet goed is gesnoeid maar wel elk jaar heeeel veel appels vanaf komen. ik schat zo'n 250 per boom (ze zijn vrij groot). en ik heb 6 bomen.
 13. heeft er hier iemand ervaring met appel/peer bomen snoeien? welke periode? welke takken?
 14. staat er mooi bij allemaal bij jou! hoe maak jij de ruggen van de aardappels? ik poot ze eerst gewoon en als ze opkomen aard ik ze gewoon steeds aan
 15. hoe maak je al die rondjes in het worteldoek? ben je wel even mee bezig zeker..

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...