Jump to content

JudithD

Members
 • Posts

  145
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Twente

Recent Profile Visitors

875 profile views
 1. @amrutten, dank voor het attenderen. Sorry GroenTed, ze zijn ondertussen niet meer beschikbaar.
 2. Sorry, ze zijn niet meer beschikbaar! Zie aub het insectengaas topic. @Amrutten Ik hoop en verwacht dat het nieuwe gaas je goed bevalt. Omdat we zelf gestopt zijn met onze grote moestuin, heb ik 2 tunnels, geschikt voor (dus 2x) 5 mtr x 1.20 mtr moestuinruimte tegen 25% van de oorspronkelijke verkoopprijs te koop. Deze Ornata is wel gebruikt en vies, ik heb er grondwater overheen laten sproeien... Het kan nog zeker vier-vijf jaar mee en is zonde om weg te gooien. Deze tunnels heb ik zelf gemaakt door voor iedere tunnel 2 x 10 meter in de lengte aan elkaar te naaien. Eén doek is dus nu 10 meter x 3,66 meter breed. Je kunt er met elektrabuizen van 3 meter een zeer hoge tunnel mee maken. Er ging in deze ene tunnel dus 20 meter Ornata. Nieuw zou dit stuk van 20 meter op onze site dus 100 euro kosten, nu dus 25 euro per stuk, excl verzendkosten. Ik bied het niet op de site aan omdat ik geen verwarring wil met de nieuwe Ornata. Ik heb dus 2 van deze gebruikte stukken nog beschikbaar. Graag pb als je geinteresseerd bent.
 3. Nou, misschien wel. Ik ga overleggen. Je hoort nog. Bedankt alvast.
 4. Ik ben op zoek naar een dikke tak van een (schiet, witte) wilg van maximaal 4 meter lengte. Heeft iemand die tegen een kleine vergoeding?
 5. Grrrrrrrrrr. Onze rode zuurkool lag gisteren verrot in het vat. Bah, wat een stank. Jammer hoor. Geen idee waar het fout is gegaan, waterslot zat er nog op. Dikke witte schimmel zoals op brie, en zwarte schimmel op de stenen, alles weggegooid.
 6. Ha Guus, ik had hetzelfde probleem afgelopen jaar, achterlijk duur hier in Twente. Ik kreeg van de buren wilgentakken (ook héle grote) en heb die aan de onderkant geschild(anders slaan ze aan) en als bamboe gebruikt. Staat nog leuk ook omdat het niet recht is en heel natuurlijk oogt.
 7. Echt heel goed, Mellie! Good on ya
 8. Heeft er iemand van de paprika- en pepertelers belang bij een gratis peperplant Apache? Deze heeft een Scovillewaarde van 80.000, zo vertelt de webshop waar ik het kocht. Het gaat dus om de 2 planten die ik bij elkaar in een zelfgemaakte zak heb geplant. Zie foto's. Ik ben geen peperliefhebber, had ze gezaaid en geplant voor iemand anders die naar nu blijkt, ze toch te heet vindt. Eerst komt, eerst maalt. Ophalen in Twente...
 9. Is het geen neusrot door calciumgebrek?
 10. Wij hebben dit knooploos net, maas 15x15 mm en die bevalt bijzonder goed. Van afstand zie je niet eens een net (ze zit bij ons in het zicht dus voor ons een groot voordeel).
 11. Mag ik dan nog even trots zijn op de foto die eén van mijn broers gemaakt heeft vanuit onze boomgaard? Hij is in werkelijkheid veel scherper maar de verkleiningssoftware heeft ingegrepen...
 12. Chiogga bieten, uien, augurken en komkommer in een gember-koriander-knoflook Pickle, Boltardy en Cylindra bieten gekookt en gevacumeerd ingevroren (jarenlang houdbaar) en een Balsamico-karwij-Pul Biberivlokken Pickle voor weer andere chiogga bieten. Man, bijna niet te doen in de hitte. Bleh. Maar ben er wel blij mee, ligt in vriezer en in de koelkast
 13. We gaan hier ook kijken. Krijg ook gasten die speciaal voor de maansverduistering hier komen en blijven slapen omdat het vanaf onze boomgaard goed te zien is. Ik hoop eigenlijk ook stiekem op een bak regen, ondanks dat ik de maansverduistering ook graag wil zien.
×
×
 • Create New...