Jump to content

MuMu

Members
 • Posts

  62
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Amsterdam
 • OCCUPATION
  Student

MuMu's Achievements

 1. Hier eindelijk de foto's van die van mij. Heb drie planten in de kas, die dragen vruchten. Die buiten staat blijft een zielig hoopje.
 2. Ik ben alvast bezig met een tuinplan voor volgend jaar (Tjah je moet wat met dit weer he ) Nu kwam ik rijst tegen. Heeft iemand van jullie ervaring met rijst? Ik zag er bij Vreeken's eentje die veel water nodig had, perfect voor aan mijn waterige slootkant dacht ik zo. Alleen moet het goed beschermt worden tegen wind. Maar het lijkt me geen gemakkelijke groente/plant?
 3. MuMu

  Ben ik weer!

  Nou na een lange tijd stilte ben ik weer terug! Ik heb het heel erg druk gehad met studie, moest afstuderen en mijn moestuin kwam even op een laag pitje te staan. En wat gaat het dan hard he Ik kan inmiddels zeggen dat ik mijn diploma op zak heb, woehoee en ik kon dus weer lekker de tuin in. Vorige week heeft mijn lieve buurman op de tuin mij meegeholpen met al het onkruid, mijn tuin was weer wat meer op orde en toen kreeg ik een ontstoken voet en moest ik weer een week rust houden Maar vandaag ben ik weer aan de slag gegaan. De tomatenplanten (lees bossen) in de kas allemaal weer netjes ingesnoerd. Ik kan nu al niet wachten op volgend moestuinseizoen (ha ha ha) Dan ga ik het allemaal anders aanpakken. Ik heb er zacht gezegd een zooitje van gemaakt . Wel heeeeeel veeel oogst, maar toch. Ik heb er gewoon veel van geleerd dit eerste jaartje als beginneling. Maar goed, ik ben er dus weer!
 4. Terug van weggeweest! Mijn eerste auberginetje komt op Zal morgen eens even foto's maken!
 5. Ik ben 21. De reden voor mij om een volkstuin te nemen was omdat ik a. altijd heel veel met voeding bezig was (heb ruim 3 jaar bij een culinaire boerderij gewerkt) en b. ik eindelijk iets wilde doen voor mijzelf en wat ik echt leuk vond. Volgens mij ben ik op mijn volkstuinencomplex de jongste.
 6. Tjah de zon schijnt hier amper, houdt dit in dat ze dan nooit de kas in kunnen omdat ze dan verbranden? Want ik heb ze juist naar de kas verhuist omdat ik ze hier in grotere potten kon stoppen. Het probleem is nu dus dat ik ze eigenlijk niet meer terug kan verhuizen omdat ik op mijn zolderkamertje geen plek heb
 7. Ik heb waarschijnlijk hetzelfde probleem, doordat ik de tomatenplanten van binnenhuis naar de kas buiten heb verhuist. Maar wat kan ik nu het beste doen, ze weer naar binnen halen?
 8. Iets anders? Ik kom er niet uit. Of meeldauw? Ik heb gezocht op het forum maar kwam niet echt het juiste antwoord tegen. Het is gebeurd toen ik de tomaten heb verhuist naar de kas. Wie o wie heeft het antwoord voor mij?
 9. Ik heb Marokkaanse munt afgelopen week in de intratuin gekocht! Pot voor 1,29 ofzo.
 10. Heeft een van jullie dit product wel eens gebruikt tegen ongedierte? Zoja heeft dit geholpen? Ik heb ontzettend veel last van konijnen ik heb ergens gelezen dat je jutetouw in dit gloedje moet stoppen en het dan langs je omheining moet spannen. Ook zag ik dat er spray is die ik wellicht kan spuiten tegen mijn omheining. Het schijnt heel erg te stinken... Weet niet of de rest van het volkstuincomplex dat zo fijn vindt hahaha
 11. MuMu

  Pluk de stad

  Nou ik weet wel dat je bij ons een boete kunt krijgen voor het plukken van bloemen etc. Maar nooit wat gemerkt dat ze moeilijk doen vanwege bramen die er ook groeien.
 12. Vandaag weer een lekkere dag gehad op de tuin. Heerlijk weertje! Ik heb een stuk bij de slootkant en achter de kas zo veel mogelijk onkruid en wortel vrij te krijgen. Ben weer van alles tegengekomen waaronder kerstballen stukken glas en nog meer troep. Een even een impressie hoeveel wortels er wel niet zijn:
 13. Jup heb ik ook gedaan, werkt goed en overzichtelijk!
×
×
 • Create New...