Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Vruchten op sap of alcohol


Miertje

Recommended Posts

Kan iemand mij helpen, ik heb nu diverse keren vruchten op sap ( suikersiroop) en alcohol ingemaakt.

Bij de mirabellen en pruimen, beide ontpit, worden na een paar weken de bovenste vruchten bruin.

Is dit normaal? Kan ik ze gewoon eten?

Of moeten de vruchten eerst geblancheerd worden?

 

Groetjes!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ik denk dat dat normaal is wat vruchtensap of alcohol mix.But zou ik willen voorstellen om je liever enkel alcohol of enkele juice.Every eten ding hebben hun eigen waarden van eiwit, suiker, ijzer en calcuim door de waarden changed.Check deze http:/ / jumboslijterij.nl /

Als u wilt winkelen alcohol drinkt met een beste deal op ooit en grote service.Hope u zult genieten van het .. Of je kunt mengen met andere dranken in sap.

dank

Link to comment
Share on other sites

Weet het niet specifiek voor pruimen, maar mijn moeder maakt wel likeuren van van alles. Daarbij wordt er verder niet gekookt/geblancheerd (aardbeien, mispels, sleedoorn, walnoten) maar ze roert er wel regelmatig/schud de potten en alles wordt gezeefd voor ze op fles gaan.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...