Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Werkt eigenlijk alleen maar met vidalia's heb ze vroeger wel eens gehad van iemand maar daarna nooit meer gezien eigenlijk, vraag mij af of ik die hier zou kunnen laten groeien.....

 

Heerlijk trouwens met een warme blue cheese dip of de kruiden wat pittiger maken, wat zeezout erop en dan dippen in verse zureroom...mja...en nu heb ik honger natuurlijk, ga maar gauw naar bed )

 

 

 

MVG

 

 

Danuta

MVG

 

Danuta

Geplaatst:

Pfff, dat lijkt me een recept van niks. ZO veel kruiden door elkaar.... dan krijg je hetzelfde als met verven vroeger. Alle kleuren door elkaar, dat wordt gewoon bruine smurrie. Dat is met koken net zo. Neuh, ik laat dergelijke recepten mooi over voor mensen die hun smaakpapillen al lang en breed hebben vermoord

schaamteloze reclame voor mijn keigeweldige blog: http://plukjegelukje.blogspot.nl

 

#groningen #moestuin #homemade #hond #poezies #natuur #flow #breien #ondernemen #dromen #bakken #koken #huisje #permacultuur #kringloop

Geplaatst:

Dat valt toch best wel mee?? Dan moet je zeker ook nix van Indiaas eten hebben?

Er zit alleen:

Zout/Peper/Paprikapoeder en verse knoflook door het beslag...

Paprikapoeder/Cayennepeperpoeder/Knoflookpoeder en peper door de bloem...

En die sausjes hoef je er niet persé bij te eten... zijn volgens mij gewoon als voorbeeld bedoeld.

 

Ziet er superlekker uit... en mijn smaakpapillen zijn heel erg levend...

Geplaatst:

Oh, ik heb niet begrepen dat het allemaal aparte receptjes waren... ik zag gewoon een ellenlange lijst met ingredienten die ik snel scande, zag 20 keer peper en paprikapoeder en toen dacht ik jaaaaa laat maar! Maar het valt mee dus

schaamteloze reclame voor mijn keigeweldige blog: http://plukjegelukje.blogspot.nl

 

#groningen #moestuin #homemade #hond #poezies #natuur #flow #breien #ondernemen #dromen #bakken #koken #huisje #permacultuur #kringloop

Geplaatst:

Nah, met mayo en amerikaanse recepten weet je het nooit hoor, dat gaat ook wel eens door deeg, etc...op de gekste plaatsen kom je mayo tegen wat ik meestal uitwissel trouwens voor zure room....of weglaat....ben geen mayofan...)

 

 

MVG

 

 

Danuta

MVG

 

Danuta

Geplaatst:

Je moet een zeer grote diklagige ui hebben met een zoete smaak, de vidalia is daarin onovertroffen.

 

Je kunt natuurlijk andere soorten proberen maar hij moet wel diklagig zijn, makkelijk openen dus grof van structuur....

 

Van de vidalia kun je ook heerlijke gefrituurde uieenringen maken trouwens....

 

 

MVG

 

 

Danuta

MVG

 

Danuta

Geplaatst:

Ziet er lekker uit en wil het best proberen met een stevige ui, maar ik vermoed dat ik eerder de keuken in de hens heb staan dan dat wij lekker een ui-frietje zitten te eten...

  • 1 maand later ...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...