geedee Geplaatst: 29 augustus 2013 Geplaatst: 29 augustus 2013 Iemand dit al eens geprobeerd? http://homemadeiseasy.blogspot.nl/2013/08/bloomin-onion-recipe.html Quote
Piroska Geplaatst: 29 augustus 2013 Geplaatst: 29 augustus 2013 Nee maar als ik het zo zie ga ik dat zeker proberen.. *kwijl Ziet er echt erg lekker uit! Quote http://piroskainpaprikaland.blogspot.nl/
Danuta Geplaatst: 29 augustus 2013 Geplaatst: 29 augustus 2013 Werkt eigenlijk alleen maar met vidalia's heb ze vroeger wel eens gehad van iemand maar daarna nooit meer gezien eigenlijk, vraag mij af of ik die hier zou kunnen laten groeien..... Heerlijk trouwens met een warme blue cheese dip of de kruiden wat pittiger maken, wat zeezout erop en dan dippen in verse zureroom...mja...en nu heb ik honger natuurlijk, ga maar gauw naar bed ) MVG Danuta Quote MVG Danuta
geedee Geplaatst: 29 augustus 2013 Auteur Geplaatst: 29 augustus 2013 Ja hier ook kwijl kwijl.....net stukjes kaas gesnoept Quote
mijke Geplaatst: 29 augustus 2013 Geplaatst: 29 augustus 2013 Pfff, dat lijkt me een recept van niks. ZO veel kruiden door elkaar.... dan krijg je hetzelfde als met verven vroeger. Alle kleuren door elkaar, dat wordt gewoon bruine smurrie. Dat is met koken net zo. Neuh, ik laat dergelijke recepten mooi over voor mensen die hun smaakpapillen al lang en breed hebben vermoord Quote schaamteloze reclame voor mijn keigeweldige blog: http://plukjegelukje.blogspot.nl #groningen #moestuin #homemade #hond #poezies #natuur #flow #breien #ondernemen #dromen #bakken #koken #huisje #permacultuur #kringloop
Erny Geplaatst: 29 augustus 2013 Geplaatst: 29 augustus 2013 Dat valt toch best wel mee?? Dan moet je zeker ook nix van Indiaas eten hebben?Er zit alleen:Zout/Peper/Paprikapoeder en verse knoflook door het beslag...Paprikapoeder/Cayennepeperpoeder/Knoflookpoeder en peper door de bloem...En die sausjes hoef je er niet persé bij te eten... zijn volgens mij gewoon als voorbeeld bedoeld. Ziet er superlekker uit... en mijn smaakpapillen zijn heel erg levend... Quote
mijke Geplaatst: 29 augustus 2013 Geplaatst: 29 augustus 2013 Oh, ik heb niet begrepen dat het allemaal aparte receptjes waren... ik zag gewoon een ellenlange lijst met ingredienten die ik snel scande, zag 20 keer peper en paprikapoeder en toen dacht ik jaaaaa laat maar! Maar het valt mee dus Quote schaamteloze reclame voor mijn keigeweldige blog: http://plukjegelukje.blogspot.nl #groningen #moestuin #homemade #hond #poezies #natuur #flow #breien #ondernemen #dromen #bakken #koken #huisje #permacultuur #kringloop
Erny Geplaatst: 29 augustus 2013 Geplaatst: 29 augustus 2013 Had ik eerst ook heel even... maar toen ik de mayo e.d. tegenkwam had ik wel door dat dat niet door het beslag of de paneer moest... Quote
Danuta Geplaatst: 30 augustus 2013 Geplaatst: 30 augustus 2013 Nah, met mayo en amerikaanse recepten weet je het nooit hoor, dat gaat ook wel eens door deeg, etc...op de gekste plaatsen kom je mayo tegen wat ik meestal uitwissel trouwens voor zure room....of weglaat....ben geen mayofan...) MVG Danuta Quote MVG Danuta
geedee Geplaatst: 30 augustus 2013 Auteur Geplaatst: 30 augustus 2013 Werkt dit echt alleen maar met vidalia's Quote
Danuta Geplaatst: 30 augustus 2013 Geplaatst: 30 augustus 2013 Je moet een zeer grote diklagige ui hebben met een zoete smaak, de vidalia is daarin onovertroffen. Je kunt natuurlijk andere soorten proberen maar hij moet wel diklagig zijn, makkelijk openen dus grof van structuur.... Van de vidalia kun je ook heerlijke gefrituurde uieenringen maken trouwens.... MVG Danuta Quote MVG Danuta
Sovreze Geplaatst: 30 augustus 2013 Geplaatst: 30 augustus 2013 Ziet er lekker uit en wil het best proberen met een stevige ui, maar ik vermoed dat ik eerder de keuken in de hens heb staan dan dat wij lekker een ui-frietje zitten te eten... Quote
Jan Lokman Geplaatst: 31 augustus 2013 Geplaatst: 31 augustus 2013 Quote "Natura non nisi parendo vincitur "
chicasonja Geplaatst: 4 oktober 2013 Geplaatst: 4 oktober 2013 Ik heb al eerder zo,n recept gezien, wil het nog steeds proberen Quote jardindechica.tumblr.com
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.