Sanne2 Geplaatst: 31 augustus 2013 Geplaatst: 31 augustus 2013 Mijn opa heeft handperen en stoofperen, maar teveel om op te eten.Nu wil ik deze gaan wecken, maar ik kan niet echt vinden hoe lang je de peren voormoet koken voordat je ze in de weckpotten doet. Ook zie ik vaak dat mensen allerlei ingrediënten bij de peren doen (zoals kaneelstaafjes en suiker of siroop) als ze deze gaan wecken. Mijn oma kookte de peren alleen lichtelijk, en deed die ingrediënten er later pas bij als je ze ging eten. Wat is nu het beste om te doen? Quote
Katja1604 Geplaatst: 31 augustus 2013 Geplaatst: 31 augustus 2013 Ik vond deze link hier op de site, van Danuta:http://www.weckenonline.eu/Uitleg_werkwijze/Diverse/Peren_in_karamel/peren_in_karamel.html Hoop dat je er wat aan hebt. Quote
Itoero Geplaatst: 1 september 2013 Geplaatst: 1 september 2013 Ik gebruikte water, suiker en vanille....heerlijk Het idee om vanille te gebruiken komt vanop dit forum:https://www.moestuinforum.nl/post46454.html?hilit=peren%20vanille#p46454 Quote Potgrond, de basis van nen bloemenwinkel!
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.