Erny Geplaatst: 23 juli 2014 Geplaatst: 23 juli 2014 Bak op schoot, voor de tv of pc met film en ontpitten maar met keukenmesje. Dus nee, geen geheimtip... Quote
mijke Geplaatst: 23 juli 2014 Geplaatst: 23 juli 2014 oh ok, ja die methode hanteerde ik ook al inderdaad En ontvellen? Ook maar als meditatieve bezigheid beschouwen? Quote schaamteloze reclame voor mijn keigeweldige blog: http://plukjegelukje.blogspot.nl #groningen #moestuin #homemade #hond #poezies #natuur #flow #breien #ondernemen #dromen #bakken #koken #huisje #permacultuur #kringloop
Jorieke123 Geplaatst: 23 juli 2014 Geplaatst: 23 juli 2014 Ontvellen? Waarom? Voor de tv met een pan en een mesje doe ik ook Quote Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
mijke Geplaatst: 23 juli 2014 Geplaatst: 23 juli 2014 nou die heerlijke taart van appelvrouw ziet er uit alsof ie met ontvelde pruimen gemaakt is toch? Quote schaamteloze reclame voor mijn keigeweldige blog: http://plukjegelukje.blogspot.nl #groningen #moestuin #homemade #hond #poezies #natuur #flow #breien #ondernemen #dromen #bakken #koken #huisje #permacultuur #kringloop
Jorieke123 Geplaatst: 23 juli 2014 Geplaatst: 23 juli 2014 Neuh, lijkt me niet hoor. Veel te veel werk Quote Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
geedee Geplaatst: 23 juli 2014 Geplaatst: 23 juli 2014 Van bevroren halfjes gaat het velletje er makkelijk af. Quote
mijke Geplaatst: 23 juli 2014 Geplaatst: 23 juli 2014 ah, goeie tip geedee, thnx! Quote schaamteloze reclame voor mijn keigeweldige blog: http://plukjegelukje.blogspot.nl #groningen #moestuin #homemade #hond #poezies #natuur #flow #breien #ondernemen #dromen #bakken #koken #huisje #permacultuur #kringloop
jootje Geplaatst: 24 juli 2014 Geplaatst: 24 juli 2014 Die hele kleine mirabellen heb ik ontpit met een kersen ontpitter! Velletjes blijven er voor jam ofzo gewoon aan. Eventueel de staafmixer erdoor! Quote
geedee Geplaatst: 25 juli 2014 Geplaatst: 25 juli 2014 Goede tip van Jdw die kruidige pruimenjam met port; lijkt mij óók erg lekker dus ik heb net speculaaskruiden gehaald en ga vanavond een lekker aan de slag ermee. Pruimen in overvloed dit jaar! De ingrediënten van het recept : 1250 gr. pruimen, 500 gr. geleisuiker 2:1, 5 eetl. suiker, scheut rode port, 1 theel. speculaaskruiden de rest staat hier: http://www.smulweb.nl/recepten/1128765/Kruidige-pruimenjam-met-rode-port Quote
mijke Geplaatst: 27 juli 2014 Geplaatst: 27 juli 2014 ah ik heb van de week toevallig pruimenjam gemaakt met nootmuskaat, kaneel, gember, kruidnagel, kardemom, zwarte peper, chilipeper en een sufje zout. Oh en 2 zakjes zwarte thee er bij in gehangen (ik had geen earl grey, dat was nog beter geweest denk ik). Erg lekker ook bij lamsvlees hebben we vandaag ontdekt! Quote schaamteloze reclame voor mijn keigeweldige blog: http://plukjegelukje.blogspot.nl #groningen #moestuin #homemade #hond #poezies #natuur #flow #breien #ondernemen #dromen #bakken #koken #huisje #permacultuur #kringloop
Erny Geplaatst: 28 juli 2014 Geplaatst: 28 juli 2014 Inderdaad erg lekker bij een sappig lammetje... Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.