Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hallo allemaal,

 

ik heb geen idee of ik welkom ben op dit forum omdat ik geen moestuin heb.

Wat ik wel heb is een fiets en ik rij wekelijks een rondje langs de groentestalletjes bij ons in de buurt, zodoende

heb ik veel groente en ben ik vorige week begonnen met wecken.

Het gaat hartstikke leuk, heb al snijbonen, sperziebonen, rode bieten en wortelen geweckt.

Mijn vraag is of iemand ervaring heeft met wecken van erwtensoep of bruinebonensoep, kan dat? Het lijkt me zo tegenstrijdig want je

moet het deksel, de rand en de ring brandschoon maken terwijl bij het wecken het een en ander naar buiten wordt geperst. Dan komt dat toch

tussen de ring te zitten?

 

Ben benieuwd naar jullie reacties!

 

Hartelijke groeten,

Willy (zonder moestuin maar wel met heeeeel veel groente)

Posted

Dit is wel goed om weten Jorieke, mercie.

Mag ik ook eens vragen welk verschil er nu juist in de oude en nieuwe potten zit? Liefst met foto als het even kan.

Wij hebben namelijk veel verschillende soorten potten en flessen. Ook van verschillende merken.

Voor al de schone meiskes ne zoen, en voor de ventjes ne pol.

Posted

Er zitten toch wel een aantal voordelen aan soep wecken:

 

géén ruimte in de vriezer

je hoeft het niet te ontdooien

ik kan de potten makkelijk meegeven aan onze zoon

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...