Geplaatst: 12 september 201311 j Auteur o ik zie het.http://nl.wikipedia.org/wiki/Builenbrand dank je. zou eetbaar moeten zijn. hmmm.
Geplaatst: 12 september 201311 j Erg smakelijk ziet het er alleen niet uit Laat even weten of het lekker was, dan laat ik het voortaan ook gewoon zitten.
Geplaatst: 13 september 201311 j Auteur ik heb geen idee hoe ik dat moet eten. Gekookt? Wet iemand dit?
Geplaatst: 13 september 201311 j Er was kort geleden nog iemand met hetzelfde probleem: post173781.html?hilit=mais%20builenbrand#p173781 Onder op deze site staan wat toepassingen in gerechten: http://en.wikipedia.org/wiki/Corn_smut Recepten: http://www.examiner.com/article/quesadillas-de-huitlacoche-corn-truffle-quesadillas-recipe http://www.foodnetwork.com/recipes/aaron-sanchez/corn-fungus-tamales-tamales-de-huitlacoche-recipe/index.html http://www.mykoweb.com/recipes/mn_mar92.html Zoeken op "huitlacoche recipe" levert nog meer recepten op. Niet dat ik mijzelf deze schimmel toewens maar was er al nieuwsgierig naar... ergens in een kookprogram kort geleden het voorbij zien komen... Laat je weten hoe het gesmaakt heeft??
Geplaatst: 17 september 201311 j Auteur Ik heb m geoogst. Die dingen zijn het best te vergelijken met een soort tere paddestoel. het was al wat slijmerig en er zaten al slakken van te snoepen, dus ik heb mijn ambities om dit op te eten maar opgegeven. buh.
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.