BertPleizier Geplaatst: 13 mei 2014 Geplaatst: 13 mei 2014 Hierbij het recept van de sladressing die ik altijd maak: Benodigdheden:500 ml yoghurt (naturel)4 of 5 eetlepels mayonaisefijngesneden peterselie, selderij en bieslook Meng de ingredienten door elkaar en bewaar het in een goed sluitende verpakking in de koelkast. Bij mij (ik heb een 0 graden la in de koelkast) blijft de dressing minimaal 6 dagen goed). De saus is ook heerlijk bij gekookte nieuwe aardappeltjes. Quote
Nynkef Geplaatst: 13 mei 2014 Geplaatst: 13 mei 2014 Klinkt lekker !! Wel totaal anders dan de mijne: Een flinke scheut olijfolie, klein teentje geraspte knoflook, scheut wijnazijn of balsamico azijn en een snuf zout Quote
greetje11 Geplaatst: 14 mei 2014 Geplaatst: 14 mei 2014 Flinke scheut slasaus,schepje suiker, scheutje maggi, 1/2 tl mosterd, beetje paprikapoeder, flinke snuf vers gemalen zwarte peper, gesnipperde bieslook of fijngesneden sjalotje. Quote
Piroska Geplaatst: 14 mei 2014 Geplaatst: 14 mei 2014 Hier meestal: olie, appelazijn of balsamico, indien appelazijn nog honing, dan mosterd, peper, veel knoflook en wat verse tijm. Quote http://piroskainpaprikaland.blogspot.nl/
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.