Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Hierbij het recept van de sladressing die ik altijd maak:

 

Benodigdheden:

500 ml yoghurt (naturel)

4 of 5 eetlepels mayonaise

fijngesneden peterselie, selderij en bieslook

 

Meng de ingredienten door elkaar en bewaar het in een goed sluitende verpakking in de koelkast. Bij mij (ik heb een 0 graden la in de koelkast) blijft de dressing minimaal 6 dagen goed).

 

De saus is ook heerlijk bij gekookte nieuwe aardappeltjes.

Geplaatst:

Klinkt lekker !!

Wel totaal anders dan de mijne: Een flinke scheut olijfolie, klein teentje geraspte knoflook, scheut wijnazijn of balsamico azijn en een snuf zout

Geplaatst:

Flinke scheut slasaus,

schepje suiker, scheutje maggi, 1/2 tl mosterd, beetje paprikapoeder,

flinke snuf vers gemalen zwarte peper, gesnipperde bieslook of fijngesneden sjalotje.

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...