Indy Geplaatst: 20 februari 2023 Geplaatst: 20 februari 2023 Ziet er goed uit 👍 en inderdaad , heel handig voor als je eens snel wilt. 1 Quote
jasmin Geplaatst: 21 februari 2023 Geplaatst: 21 februari 2023 Ben ff nieuwsgierig @Jorieke123 . Ik weck zelf ook, maar nooit vlees, omdat er altijd zo hysterisch wordt gedaan dat je vlees niet mag wecken zonder zo'n in Nederland niet te verkrijgen hoge drukpan. Heb jij vaker vlees geweckt, of is dit de eerste keer? Of heb jij toevallig zo'n superpan (om druk van 120 gr Celsius op te bouwen), of trek jij je gewoon nergens wat van aan en rommelt gewoon je gangetje? Quote http://www.facebook.com/JasminSoap https://jasminsoapstudio.com/
Jorieke123 Geplaatst: 21 februari 2023 Geplaatst: 21 februari 2023 Nou ik heb het boekje van Weck en die wecken heel wat vlees. Zonder superpan, wel dus in weckpotten (geen schroefdop) in een weckketel. Ik heb eerder wel paté geweckt. Quote Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Charly Geplaatst: 24 februari 2023 Geplaatst: 24 februari 2023 Ziet er goed uit en inderdaad , heel handig voor als je eens snel wilt. Quote wees bevriend met kleine dingen
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.