Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Bloemen


heavythibaut

Recommended Posts

Geheel afhankelijk om welke bloemen het gaat. De term 'bloemen' is wel heel erg breed he ? De ene bloem wel , de andere zeker niet. Net als met groenten, bomen, struiken, whatever. Het een is het andere niet. Er zijn bloemen die rijker en langduriger bloeien zónder mest, en van mest ziekig worden en andersom. Wil je Dahlia's; die lusten wel wat bv.

 

Ook de tem snijbloemen zegt mij eigenlijk niet zo veel. Bloemen voor de pluk dus. maja.... Bedoel ik verder niet vervelend hoor, maar iets meer moet je wel zeggen.

Link to comment
Share on other sites

Dahlia's houden wel van een rijke grond ja. Die moeten toch wel heel wat werk verrichten: gróót worden en ook nog véél bloemen maken, gróte bloemen. En dat alles in 1 seizoen.

Dahlia's poot je in het voorjaar, beetje afhankelijk van hoe zwaar of laat de winter is ( kunnen niet tegen vorst ) worden ze meestal aangeboden in april / mei en dan poot je ze ook.

Nú poten raad ik je af en wordt eigenlijk ook niet gedaan. Wel wat veel kans dat ze weg zullen rotten in de bodem de komende winter. Of kapot vriezen bij zware vorst, mochten we die krijgen.

 

Er is overigens een apart topic over Dahlia's. Rechtboven in het zoekvenster kun je intypen : 'Alles over Dahlia's ' , dan krijg je vanzelf dat topic. Staan vele ervaringen in van onze mede-forummers.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...