Geplaatst: 7 augustus 201510 j In juni heb ik rammenas gezaaid (stond er in het Engels op als "radish", dacht dus dat het radijsjes waren ) de planten zijn behoorlijk groot geworden, en de wortels ook. Ze zijn heet, zo heet dat ik ze niet rauw kan eten. Weet iemand een lekker recept om er voor te zorgen dat ik ze wel kan eten, zonder dat ik mijn mond verbrand?
Geplaatst: 7 augustus 201510 j In frietjes snijden en stoven - tips vind je hier vast wel: http://www.dewassendemaan.be/rammenas Radijsjes stoof ik soms met sjalot, wortel, een beetje cherry-azijn en wat suiker. Als je ze stooft, verdwijnt het pikante en worden ze zoet.
Geplaatst: 13 augustus 201510 j Auteur Hai, sorry voor mijn late reactie. Ik ga het op die manier proberen, bedankt voor de tip! Cherry azijn heb ik niet, wel frambozen azijn, maar ik denk dat het daar ook heel goed mee gaat lukken.
Geplaatst: 13 augustus 201510 j Ik haalde mijn inspiratie in dit receptje: http://www.volkskrant.nl/koken-en-eten/geglaceerde-sjalotjes-radijsjes-en-worteltjes~a3466775/ 't Is eens iets anders, beetje zoet-zuur, en wordt zo nu en dan eens klaargemaakt.
Geplaatst: 13 augustus 201510 j Ik haalde mijn inspiratie in dit receptje: http://www.volkskrant.nl/koken-en-eten/geglaceerde-sjalotjes-radijsjes-en-worteltjes~a3466775/ 't Is eens iets anders, beetje zoet-zuur, en wordt zo nu en dan eens klaargemaakt.
Geplaatst: 14 augustus 201510 j Misschien heb je hier iets aan: Rammenas, recept voor een gezonde winter "Je hebt al heel veel geluk in je leven als je niet te veel pech hebt". Huub Buijssen.
Geplaatst: 20 augustus 201510 j Auteur Bedankt voor jullie recepten! Ben blij dat ik het scherpe er af kan krijgen en nog lekkere recepten op de koop toe
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.