marcostuin Geplaatst: 29 augustus 2015 Geplaatst: 29 augustus 2015 (aangepast) Ik heb voor het eerst 2 prachtige augurken geplukt/ geoogst!! maar wat kan ik er beste mee doen, als ik ze koop in pot zitten ze in zuur, hoe maak ik ze klaar voor consumptie?? er zitten wat scherpe naaldjes aan , schil ik ze ( ZODAT DAT PUNTIGE ERAF IS) en kan ik ze dan eten rauw?? of door salade??en hoe gaat dat op zuur zetten ?? met welk zuur en hoe lang ? 31 augustus 2015 aangepast door Gast Quote
simke Geplaatst: 29 augustus 2015 Geplaatst: 29 augustus 2015 Onder de kraan de puntjes er af vegen of met een groente borsteltje. Dan klaar maken als komkommer. Quote
marcostuin Geplaatst: 30 augustus 2015 Auteur Geplaatst: 30 augustus 2015 ok , heb ik gedaan, en werkt goed!! bedankt ! ik heb er een in plakjes gesneden en in de gemengde salade gedaan, de smaak is niet veel verschillend van komkommer vond ik. nu nog over het op zuur zetten....?? Quote
marcostuin Geplaatst: 30 augustus 2015 Auteur Geplaatst: 30 augustus 2015 super tip weer Robo!! thanks! Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.