Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst: (aangepast)

Ik heb voor het eerst 2 prachtige augurken geplukt/ geoogst!! maar wat kan ik er beste mee doen, als ik ze koop in pot zitten ze in zuur, hoe maak ik ze klaar voor consumptie?? er zitten wat scherpe naaldjes aan , schil ik ze ( ZODAT DAT PUNTIGE ERAF IS) en kan ik ze dan eten rauw?? of door salade??

en hoe gaat dat op zuur zetten ?? met welk zuur en hoe lang ?

aangepast door Gast
Geplaatst:

ok , heb ik gedaan, en werkt goed!! bedankt ! ik heb er een in plakjes gesneden en in de gemengde salade gedaan, de smaak is niet veel verschillend van komkommer vond ik.

nu nog over het op zuur zetten....??

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...