Jump to content

even voorstellen


cynthia

Recommended Posts

Hoi, ik ben Cynthia, 35 jaar, gelukkig getrouwd, 2 kinderen en de derde is op komst. Ik ben in het bezit van een volkstuin bij VTV De Noort Bonnen in Hoek van Holland. Verder ben ik vrijwilliger bij de vereniging als hoofdleidster van kindertuinen, erg leuk. De kindertuinen zijn dit jaar voor het eerst gestart en toen het een paar weken op gang was ben ik er ingesprongen. Dit seisoen is wat rommelig gestart en daar hebben we nu nog de gevolgen van. Het is gelukkig wel een groot succes, de kinderen zijn dolenthousiast.

Ik hoop hier op leuke en handige tips.

Link to comment
Share on other sites

Grappig! Ja daar dus. De 2 vrouwen die het hebben opgezet zijn er na een keer of 2 mee gestopt door onenigheid met het bestuur. Daarna is er een moeder geweest die de kinderen probeerde te laten tuinieren. Uiteindelijk ben ik gekomen toen de kinderen zelf al allerlei bloembollen, uien en aardappel in de tuintjes hadden gezet. Helaas heeft elk kind zijn tuintje zelf in moeten richten dus het gevolg is dat alles door elkaar staat en er bij alle tuintjes wat anders in staat. Maar de kinderen zijn tevreden en hebben een hoop plezier en daar gaat het tenslotte om.

Volgend jaar wil ik meer structuur en eenheid. Al moet ik wel zeggen dat het er nu erg leuk uitziet, overal zie je bloemen

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...