Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Nieuw forumlid, nieuwe moestuinder!


Maartn

Recommended Posts

Hallo allen,

 

Ik ben Maarten, 25 lentes jong, en ben afkomstig van West-Vlaanderen(België). Deze zomer een huisje gekocht samen met m'n vriendin, met een klein moestuintje(25m²)+ serre ernaast. Ik volg hier al een tijdje anoniem mee met dit forum maar nu pas besloten om mezelf eens voor te stellen.

 

In de serre staan momenteel een 9-tal bloemkolen (die overigens véél te dicht op elkaar staan, beginnersfoutje i guess )en wat kropsla; er staan ook een 4-tal soorten tomaten (en 1 onbekende soort, die plots boven is gekomen, nog van de vorige eigenaars vermoedelijk ) verder peper-en paprika plantjes,courgettes (die véééél te vroeg aangekocht zijn, en bijgevolg al in de bloei zijn; wat nu?) en komkommerplanten. Ook zijn er (buiten) sjallotten, ajuinen, radijzen,worteltjes in de grond gestoken, maar nog geen/weinig teken van leven. Ook zijn er al 3 soorten frambozen, rode aalbesjes, blauwe bosbesjes en rode kruisbessen geplant.

 

Ook al de nodige rookie-mistakes gemaakt, zoals de bloemkolen te dicht, de serre niet verlucht als het er 40graden+ was, de courgettes die al bloemen aanmaken, ... maar desondanks vind ik dat alles er nog vrij gezond uitziet

 

Groeten,

Maarten

Link to comment
Share on other sites

hallo Maarten, fijn je op dit forum te begroeten. Ook fijn dat je over je fouten durft te praten. hier op forum kun je van alle leren om die in de toekomst niet meer te maken. ik wens je veel tuin en lees plezier hier.

groetjes, wilma

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...