Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Ik heb door m'n enthousiasme nog een hoop bruine bonen zaden die over de houdbaarheidsdatum zijn. Mij lijkt het me logisch dat als je deze een tijdje welt en kookt je ze prima kan eten, klopt dat?

Geplaatst:

prima oplossing maar...

kan je er een andere tuinder geen plezier mee doen, want zijn wel een beetje dure boontjes om op te eten

 

gr Adriaan

moestuin = zweet op je rug om uiteindelijk uit te kunnen delen = met z'n tweetjes 27 kroppen sla in 1 week moeten opeten = bij de oogst er achter komen dat de konijntjes je voor waren = hosta's kweken om de slakken tevreden te houden

Geplaatst:

Nog een paar bezwaren om ze te eten:

- ze kunnen behandeld zijn met chemicaliën om ze langer te kunnen bewaren

- oudere bonen zijn harder, droger, moet je langer wellen en koken en dan nog zijn ze hard en smakeloos

 

Bewaar ze nog een half jaartje en leg ze dan om te zien wat er nog van opkomt.

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...