Jump to content

Invriezen...


Recommended Posts

ja ik doel op invriezen in zakjes

 

Gebruiken jullie daar speciale zakjes voor? En waar haal jullie die vandaan?

Gebruiken jullie ook iets op het vacuum te zuigen?

Gebruiken jullie speciale sluitingen?

 

Zijn wel veel vragen ineens, maar goed, ik ben al wel aan invriezen toe

Kijk ook eens op ons blog http://snekermoestuin.blogspot.com/

Link to comment
Share on other sites

Groenten zoals worteltjes, selder, prei snij ik fijn tot zeer fijn, ngl. het gebruik en vries ze zo in plastiek zakjes in, zonder te blancheren. Na twee dagen eens goed op kloppen of de zak op de grond laten vallen zodanig dat de stukjes loszitten. Gemakkelijk om porties van te nemen ! Resten van pizzabeleg, zoals paprika en ui gaan ook rauw in zak en diepvriezer. Is altijd goed om nadien soep van te maken. Champignons van hetzelfde laken een broek, fijn snijden en zo invriezen. Ze bevatten wel veel water en trekken ook vocht aan. Bij het bakken van deze champignons duurt het wel iets langer eer ze echt bakken omdat het water eerst moet verdampen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...