Ga naar inhoud
Bekijk in de app

Een betere manier om deze website te gebruiken. Meer informatie.

Moestuin Forum

Een app met volledig scherm op uw startscherm met pushmeldingen en meer.

Om deze app op iOS en iPadOS te installeren
  1. Tik op Deelpictogram in Safari
  2. Blader door het menu en tik op Toevoegen aan startscherm.
  3. Tik op Toevoegen in de rechterbovenhoek.
Om deze app op Android te installeren
  1. Tik op het menu met drie puntjes (⋮) in de rechterbovenhoek van de browser.
  2. Tik op Toevoegen aan startscherm of App installeren.
  3. Bevestig door op Installeren te tikken.

Featured Replies

Geplaatst:

ik heb geprobeerd ruccola pesto te maken,

maar helaas blijft de smaak niet wat ik had verwacht,

ik heb gebruikt;

flinke hoeveelheid ruccola, ( 2 sla zeven vol )

pijnboompitten 2 zakjes even opgebakken

zakje parmezaansekaas

zout , peper

olijfolie

dit alles door de hakselaar

omdat het echt veel te bitter was 2 flinke scheppen suiker er door

maar smaak is niet echt favoriet....

jullie een idee ??

ik wilde het bewaren in porsies in de koelkast en vriezer , vandaar de hoeveelheid....( en het was flink klaar om te oogsten

oo zie net dat ik het niet onder recepten plaats...hoe kan ik deze verzetten ?

kijk eens op mijn site www.jamenzo.nl

Geplaatst:

Ik heb het ook gemaakt en bleef niet tevreden. De enige optie bij mij was heel weinig rucula in vergelijking tot de rest. En wat knoflook erbij deed ook wonderen. Maar het wordt bij mij geen favoriet...

Jooze

 

Ik hou een blog bij zie; http://www.mijnmooiemoestuin.blogspot.com

Geplaatst:

Ook ik heb vorige week een berg rucola pesto gemaakt, en in de kliko gemikt....was echt niet te eten!

Geplaatst:

Tipje:

Als ik pesto maak, dan vermaal eerst ik alle ingrediënten apart, tot ik ze goed vind.

Pas daarna roer ik alles door elkaar.

Dit om te voorkomen dat de hardere ingrediënten te grof blijven, of de zachtere ingrediënten te papperig worden.

  • 1 jaar later...
Geplaatst:

ik lees nu pas dit berichtje over rucolapesto. Toch even een antwoordje, wie weet is iemand er toch nog iets mee.

Ik maak lekkere rucolapesto met volgende ingrediënten: rucola, noten, knoflook, olie, citroensap en zout. Vooral die laatste 2 zorgen ervoor dat de bittere smaak naar de achtergrond verdwijnt!

  • 8 maanden later ...
Geplaatst:

Ja, ik ben er blij mij, twee jaar na dato, dus blijf gerust aanvullen.

ik ga het in ieder geval van de week proberen

 

Lijkt me niet iets om te wecken. Wel?

Geplaatst:

Wecken weet ik niet, maar ik heb vorig jaar wel met succes peterseliepesto ingevroren. Dus dat is misschien ook nog een optie?

Geplaatst:

Jorieke,

 

hoeveel tijd zou jij adviseren en hoeveel graden?

Morgen even kijken of de rucolla weer opgekomen is.

Geplaatst:

Ik voeg dan nog gedroogde tomaatjes toe

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

Browser pushmeldingen instellen in uw browser

Chrome (Android)
  1. Tik op het slotpictogram naast de adresbalk.
  2. Tik op Machtigingen → Meldingen.
  3. Pas uw voorkeuren aan.
Chrome (Desktop)
  1. Klik op het hangslotpictogram in de adresbalk.
  2. Selecteer Site-instellingen.
  3. Zoek Meldingen en pas uw voorkeuren aan.