Geplaatst: 14 juli 201114 j ik heb geprobeerd ruccola pesto te maken, maar helaas blijft de smaak niet wat ik had verwacht,ik heb gebruikt;flinke hoeveelheid ruccola, ( 2 sla zeven vol )pijnboompitten 2 zakjes even opgebakkenzakje parmezaansekaaszout , peperolijfoliedit alles door de hakselaaromdat het echt veel te bitter was 2 flinke scheppen suiker er doormaar smaak is niet echt favoriet....jullie een idee ??ik wilde het bewaren in porsies in de koelkast en vriezer , vandaar de hoeveelheid....( en het was flink klaar om te oogsten oo zie net dat ik het niet onder recepten plaats...hoe kan ik deze verzetten ? kijk eens op mijn site www.jamenzo.nl
Geplaatst: 18 juli 201114 j Ik heb het ook gemaakt en bleef niet tevreden. De enige optie bij mij was heel weinig rucula in vergelijking tot de rest. En wat knoflook erbij deed ook wonderen. Maar het wordt bij mij geen favoriet... Jooze Ik hou een blog bij zie; http://www.mijnmooiemoestuin.blogspot.com
Geplaatst: 18 juli 201114 j Ook ik heb vorige week een berg rucola pesto gemaakt, en in de kliko gemikt....was echt niet te eten!
Geplaatst: 18 juli 201114 j Tipje:Als ik pesto maak, dan vermaal eerst ik alle ingrediënten apart, tot ik ze goed vind. Pas daarna roer ik alles door elkaar.Dit om te voorkomen dat de hardere ingrediënten te grof blijven, of de zachtere ingrediënten te papperig worden.
Geplaatst: 31 augustus 201213 j ik lees nu pas dit berichtje over rucolapesto. Toch even een antwoordje, wie weet is iemand er toch nog iets mee.Ik maak lekkere rucolapesto met volgende ingrediënten: rucola, noten, knoflook, olie, citroensap en zout. Vooral die laatste 2 zorgen ervoor dat de bittere smaak naar de achtergrond verdwijnt!
Geplaatst: 26 mei 201312 j Ja, ik ben er blij mij, twee jaar na dato, dus blijf gerust aanvullen. ik ga het in ieder geval van de week proberen Lijkt me niet iets om te wecken. Wel?
Geplaatst: 26 mei 201312 j Wecken weet ik niet, maar ik heb vorig jaar wel met succes peterseliepesto ingevroren. Dus dat is misschien ook nog een optie?
Geplaatst: 27 mei 201312 j Het wordt vast vies bruingroen van wecken (verhitten). Maar probeer het eens Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Geplaatst: 27 mei 201312 j Jorieke, hoeveel tijd zou jij adviseren en hoeveel graden?Morgen even kijken of de rucolla weer opgekomen is.
Geplaatst: 28 mei 201312 j Ik zou het niet weten eigenlijk Ik gok een graad of 90, maar hoe lang? Tja... Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.