Jump to content

Kersengelei met rode peper en kardamom.


appelvrouw

Recommended Posts

Ik geef even een versneld recept Indy..ik neem aan dat je wel weet hoe je aan 700 ml kersensap komt. Het recept zegt sauerkirsch ik heb griottes gebruikt.

2 limoenen uitpersen en 50 ml afmeten. De kersensap met het limoensap en 500 gr speciaalsuiker van v Gilse onder roeren aan de kook brengen.

5 kardamoms wat pletten en een theelepel rode peper erbij doen( ik had chiliflakes)

De kersensap 4 minuten laten borrelen en de laatste twee minuten de peper en de kardamom erbij doen. Verdelen over je potten ( 5 potten van 200 ml) en zorgen dat in iedere pot een kardamommetje komt.

Echt superlekker!

We zijn allemaal kinderen van de Aarde  🌎

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...