Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

bonen inmaken


drahreg 48

Aanbevolen berichten

hallo, mijn vrouw en ik maken al jaren speciebonen in, soms gaat dit wonder boven goed , maar dit jaar is het weer mis, er komt een soort van wit onder in de weckpot, wanneer je de pot open maakt ruiken de bonen zuur oneetbaar iemand een idee waar dit vandaan komt en wat doen wij fout doen, het wit komt niet naar een paar dagen maar rond 14 dagen gaarne suggesties

breur van Hendrik Jan

Link naar reactie
Delen op andere sites

bedankt voor de reactie, wij verhitten de bonen nu 2 maal met afkoelingsperiode van 24 uur ertussen, dat ging vorig jaar ook wel redelijk goed, weet echter niet of dit afdoende is, de weckpotten gaan bij ons bijna nooit los, ook niet na jaren dus denken wij dat wij steriel werken, toch is het raar want niet in elke pot zit dit witte spul, waar het het wel in zit zijn de boontjes ongenietbaar zuur. m.v.d. Gerhard

breur van Hendrik Jan

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...