Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

bonen inmaken


drahreg 48

Recommended Posts

hallo, mijn vrouw en ik maken al jaren speciebonen in, soms gaat dit wonder boven goed , maar dit jaar is het weer mis, er komt een soort van wit onder in de weckpot, wanneer je de pot open maakt ruiken de bonen zuur oneetbaar iemand een idee waar dit vandaan komt en wat doen wij fout doen, het wit komt niet naar een paar dagen maar rond 14 dagen gaarne suggesties

breur van Hendrik Jan

Link to comment
Share on other sites

bedankt voor de reactie, wij verhitten de bonen nu 2 maal met afkoelingsperiode van 24 uur ertussen, dat ging vorig jaar ook wel redelijk goed, weet echter niet of dit afdoende is, de weckpotten gaan bij ons bijna nooit los, ook niet na jaren dus denken wij dat wij steriel werken, toch is het raar want niet in elke pot zit dit witte spul, waar het het wel in zit zijn de boontjes ongenietbaar zuur. m.v.d. Gerhard

breur van Hendrik Jan

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...