Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Mijn ouders zijn weer in het land en hebben de laatste 5 kg paprikapoeder te koop en nog 2 kg chilivlokken. Mocht iemand interesse hebben, ik kan het je echt aanraden en niet omdat het van mijn ouders is, maar simpelweg omdat het waanzinnig smaakt! Het nadeel is wel dat als je dit hebt geproefd, je nooit meer anders wil...

 

Het is volledig biologisch gekweekt in de Turkse zon en zelf verwerkt tot chilivlokken, danwel met hulp van de molenaar tot paprikapoeder gemalen.

 

Zowel smaak en geur zijn dit jaar veel intenser dan ik gewend ben. Het is zó geurig en smaakvol! Alsof er stiekem nog zongedroogde tomaatjes in zijn gegaan (maar dat is niet zo). Het weer was dit jaar geweldig voor de pepers.

 

De paprikapoeder e6e35076d8cbea62e1f751d8e6db9d9b.jpg

 

De chilivlokken

9293f2c5e6c7063e52fd572e4a96dd2c.jpg

 

1 kg paprikapoeder €25

1 kg chilivlokken €15

 

Minimumafname 500 gr

In de diepvries is het jaren te bewaren. Anders koel en donker in een voorraadkast (zo doe ik het en dat gaat prima)

 

Het kan bij mij in Landsmeer of in noord Brabant (Oss) afgehaald worden of evt in Groningen. Ook te verzenden voor kosten koper.

Geplaatst:

Water loopt me in de mond...wat betreft de paprikapoeder dan....

Ziet er echt prachtig uit! Voor mij is een pond veeeeel teveeeel. Heb even gekeken, dat is iets van 10-12 potjes.....dat maak ik echt niet op! Daar doe ik 5 jaar mee denk ik!

Volgend seizoen zelf weer paprikapoeder maken!

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...