Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Hibiscus


Mikki

Aanbevolen berichten

Ik zou zeggen nee. Er zijn zoveel variaties van Hibiscus, zoals hybrides van de laatste jaren, dat het niet met zekerheid gezegd kan worden.

Ik zou daarom dus ook kiezen voor een hibiscus soort waarvan je voor 100% zekerheid hebt dat je deze kan eten. De meeste zijn trouwens wel eetbaar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Spitskool neemt roselle altijd mee uit zuid Afrika. Ingemaakt op siroop. Ik vind het Heel smakelijk en bijzonder feestelijk er uit zien. Blaadjes kunnen ook in de thee inderdaad. Hibiscusthee wordt van roselle gemaakt. Mooi koraalrood. Succes met de zaaipoging!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...