Jump to content

Hibiscus


Mikki

Recommended Posts

Ik zou zeggen nee. Er zijn zoveel variaties van Hibiscus, zoals hybrides van de laatste jaren, dat het niet met zekerheid gezegd kan worden.

Ik zou daarom dus ook kiezen voor een hibiscus soort waarvan je voor 100% zekerheid hebt dat je deze kan eten. De meeste zijn trouwens wel eetbaar.

rorror.png

Gebreksverschijnselen in paprika of pepers

18 gewassen gebreksverschijnselen (english only)

Heb je oude moestuin-, chilipeper-, voedingsstoffen-, plantphysiology boeken over die je niet meer gebruikt? Dan ontvang ik deze graag als donatie. Stuur mij een privebericht voor de adresgegevens. Boeken worden gebruikt als naslag werk om antwoorden te geven, en voor de ontwikkelen van de encyclopedie voor op deze website. 

Link to comment
Share on other sites

Spitskool neemt roselle altijd mee uit zuid Afrika. Ingemaakt op siroop. Ik vind het Heel smakelijk en bijzonder feestelijk er uit zien. Blaadjes kunnen ook in de thee inderdaad. Hibiscusthee wordt van roselle gemaakt. Mooi koraalrood. Succes met de zaaipoging!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...